Freaky

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Freaky premier előtti vetítésére

Nyerjetek belépőket a Freaky című filmre.

Ebben a tikkasztó hűségben nincs is jobb, mint beülni egy hűvös vetítőterembe, s megnézni a Kathryn Newton főszereplésével forgatott horror-vígjátékot. A UIP-Duna Film jóvoltából most Te is ott lehetsz másodmagaddal a Freaky című film premier előtti vetítésén június 29-én, kedden az egyik budapesti moziban.

Nincs más teendőd, mindössze a lenti kérdésre kell helyesen válaszolnod, s ezzel máris közelebb kerültél ahhoz, hogy társaddal együtt nézzétek meg a Freaky mozifilmet jövő héten, azaz június 29-én, kedden este 19 órás kezdettel az egyik budapesti moziban.

A jelentkezéseket június 28-án 18 óráig tudjuk fogadni, utána e-mailben értesítjük a nyerteseket. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy csak azok vegyenek részt a játékban, akik valóban el tudtok jönni a filmre, ne vegyük el a lehetőséget mások elől – sorsolás után az értesítő e-mailre választ kérünk mindenkitől. A játék akkor érvényes, ha valós nevet, e-mail címet, illetve helyes megoldást küldtök be, mert csak így tudjuk elfogadni, és felvenni a kapcsolatot veletek. Fontos, hogy mindenki csak egyszer jelentkezhet, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre!

Ha esetleg lemaradtál volna a Freaky magyar nyelvű előzeteséről:

FONTOS TUDNIVALÓK A BIZTONSÁGOS MOZIZÁSRÓL:

  • A jelenleg érvényes kormányrendelet értelmében mindenki látogathatja a mozikat, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal és elmúlt 18 éves.
  • A 16-18 év közöttiek kísérő nélkül jöhetnek, amennyiben van oltási kártyájuk, azonban azok a 18 év alatti nézők, akik még nincsenek beoltva, csak oltási kártyával rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják a mozikat. 
  • A védettségi igazolványt, vagy a védettségi applikációt mind a pénztárnál, mind a jegykezeléskor a Cinema City munkatársai elkérik, a beazonosításhoz szükséges okmányokkal, a személyi igazolvánnyal, vagy az útlevéllel együtt.
  • Mivel a védettségi igazolvány a személyi igazolvány és/vagy útlevél azonosítószámát tartalmazza, így nem áll módunkban más, pl. jogosítványt, diákigazolványt elfogadni a védettségi igazolvány beazonosításhoz. Természetesen a diákigazolvány továbbra is szükséges a kedvezményes diákjegy megvételéhez.
  • A kormányrendelet értelmében a maszk nem kötelező, de dolgozóink viselni fogják azt
  • A Cinema City jegyrendszere az egyes tranzakciók között továbbra is automatikusan kihagy majd egy helyet, ez azonban nem vonatkozik a Cinema City VIP és 4DX formátumaira, ahol a nagyobb székeknek és a kényelmes kialakításnak köszönhetően a távolság adott
  • Minden munkatársunk maszkban dolgozik majd, azok, akik ételt szolgálnak fel kesztyűt is viselnek
  • Folytatjuk a közösségi terek, így a lobbyk, mosdók, termek rendszeres takarítását, fertőtlenítését és a mozik területére kézfertőtlenítőt helyezünk ki. 
  • Kérjük, hogyha teheted, részesítsd előnyben a készpénzmentes fizetést, és használd a kihelyezett kézfertőtlenítő állomásainkat!
Total
1
Shares
Previous Article
Flash

Michael Keaton mint Bruce Wayne, Barry Allen, Iris West és Supergirl a The Flash legújabb fotóin

Next Article
Jruassic World: Világuralom

A Jurassic World: Világuralom teaser előzetese azt az időt idézi, amikor a dinoszauruszok uralták a Földet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!