Főoldal Filmek NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Fortune hadművelet – A nagy átverés premier előtti vetítésére
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Fortune hadművelet – A nagy átverés premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Guy Ritchie és Jason Statham új filmjét a mozikban.

183
Fortune hadművelet - A nagy átverés

Guy Ritchie és Jason Statham ismét összefogtak, hogy egy furmányos kémfilmmel rukkoljanak elő. A Ritchie-társulat legújabb üdvöskéje, a komikusi vénával megáldott Aubrey Plaza, a 2019-es Úriemberek után ismét sziporkázó Hugh Grant, és Az egy igazán dühös ember című filmben is feltűnő Josh Hartnett együtt csűrik-csavarják a sztorit és az akciókat Jason Statham oldalán.

Orson Fortune (Jason Statham), a rendkívüli képességekkel megáldott szuperkém titkos bevetésre indul. A nagymenő ügynöknek vissza kell szereznie egy irtó veszélyes fegyvert, és közben meg kell akadályoznia, hogy a haláli eszköz Greg Simmonds (Hugh Grant), a híres-neves milliárdos fegyvernepper kezébe kerüljön. És bár Fortune a legprofibb a szakmájában, ez bizony nem egyszemélyes meló. Kissé vonakodva, de csak összeáll a világ legjobbjaival (Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone), hogy egy mindent elsöprő küldetésen találják meg a spéci eszközt. Ám egy olyan nagy halhoz, mint Simmonds, egy különleges csali kell. Fortune és csapata beszervezi Hollywood legnagyobb filmsztárját, Danny Francescót (Josh Hartnett), aki nem mellesleg Greg Simmonds kedvenc színésze. És bár a hadicsel elég furmányos, minden Danny fiú rátermettségén áll vagy bukik.

A Fórum Hungary jóvoltából másodmagatokkal most ott lehettek a Fortune hadművelet – A nagy átverés című film premier előtti vetítésén 2023. január 4-én, szerdán este az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket január 2-án 15 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyerteseknek 24 órájuk lesz jelentkezni a belépőért, máskülönben újrasorsoljuk a jegyet. Csak azok vehetnek részt a sorsolásban, akik helyesen válaszolnak a lenti kérdésre. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre.

Fortune-hadművelet
Fortune-hadművelet
Név
Név

Mi volt a címe Guy Ritchie és Jason Statham első közös filmjének, amit 1998-ban mutattak be?

Fortune hadművelet – A nagy átverés országos bemutatója 2023. január 5-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A méhész
Előzetesek

A méhész előzetesében Jason Statham bosszúhadjáratra indul

Magyar szinkronnal is elérhető Jason Statham következő akciófilmje, A méhész.

Trollok: Együtt a banda
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Családi belépőket nyerhettek a Trollok: Együtt a banda premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Trollok: Együtt a banda című animációs rajzfilmet.

A feláldozhatók 4.
Kritikák

Feláldozh4tók kritika

A Feláldozh4tók nagyon rossz lett, és csak kis túlzással nevezhetjük filmnek.