Trollok a világ körül

NYEREMÉNYJÁTÉK: Családi belépőket nyerhettek a Trollok a világ körül animációs filmre

Nyerjetek belépőket a Trollok a világ körül filmre!

A 2016-os rajzfilm folytatását már tavasszal bemutatták a tengerentúlon digitális formában, csütörtöktől pedig már a haza mozikban is megnézhetitek a Trollok második kalandját. A film hazai forgalmazója, a UIP-Duna Film jóvoltából négy fős, családi mozijegyeket sorsolunk ki a Trollok a világ körül animációs rajzfilm egy tetszőlegesen választott budapesti vetítés időpontjára.

A korábbiakkal ellentétben ezúttal nem mi, hanem Ti választjátok ki a számotokra legkedvezőbb időpontot, hogy mikor szeretnétek a családdal beülni a Trollok a világ körül budapesti vetítésére. Négy fős családi jegyeket sorsolunk ki a helyesen válaszolók között, majd a nyerteseket telefonon értesítjük. Fontos, hogy a filmet csak az egyik budapesti moziban tudjátok megnézni a nyereményjátékban megnyert jegyekkel.

A jelentkezéseket november 1-jén 18 órakor zárjuk. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy csak akkor jelentkezzetek, ha valóban el tudtok jönni a filmre, ne vegyétek el a lehetőséget mások elől. A játék akkor érvényes, ha valós nevet, e-mail címet, telefonszámot, illetve helyes megoldást küldtök be, mert csak ebben az esetben tudjuk elfogadni, és felvenni a kapcsolatot veletek. Továbbá, mindenki csak egyszer jelentkezhet, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel bárkit is a részvételre!

Ha esetleg lemaradtál volna a Trollok a világ körül magyar nyelvű előzeteséről:

Total
2
Shares
Previous Article
Matthew McConaughey

Matthew McConaughey ezt a Marvel karaktert szerette volna eljátszani, de elutasították jelentkezését

Next Article

Bemutatkozott a Final Fantasy XVI főszereplője

Related Posts