Nyerd meg Michael Fassbender autogramkártyáját

Még tavaly találkoztunk Michael Fassbenderrel egy filmfesztiválon, ahol ajándékot is kértünk Nektek, és amit most egy szerencsés olvasónk hazavihet.

Még tavaly találkoztunk Michael Fassbenderrel egy filmfesztiválon, ahol ajándékot is kértünk Nektek, és amit most egy szerencsés olvasónk hazavihet.

Nem véletlenül időzítettük erre a hétre Michael Fassbender nyereményjátékot, hiszen a héten kerül a mozikba az új filmje, az Alien: Covenant melyben nem is egy, hanem két szerepe is lesz a sztárnak. Egyrészről visszatér David a Prometheus legénységéből, másrészről pedig új testében, Walter bőrében keresi a Paradicsomba vezető utat a Covenant hajó fedélzetén.

Nincs más teendőd, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésünkre. A játékban mindenki csak egyszer vehet részt! Fontos továbbá, hogy valós és helyes adatokat adjatok meg, mert csak így tudjuk majd felvenni a nyertessel a kapcsolatot. [os-widget path=”/whanklee/nyerd-meg-michael-fassbender-al%C3%A1%C3%ADr%C3%A1s%C3%A1t” of=”whanklee” comments=”false”]

Michael Fassbender új filmje, az Alien: Covenant csütörtökön érkezik a mozikba, de kritikánk már olvasható az oldalon.

Total
0
Shares
Previous Article
A majmok bolygója

A holnapi A majmok bolygója: Háború előzetes teasere megérkezett

Next Article

A Szikla nyilatkozott, hogy kit látna szívesen Shazam szerepében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!