Főoldal Játékok Nyáron érkezik a The Dark Pictures Anthology következő epizódja
Játékok

Nyáron érkezik a The Dark Pictures Anthology következő epizódja

A Little Hope egy isten háta mögötti városkába kalauzol el a hajós utazás után.

729
The Dark Pictures Anthology Little Hope 2020 02 27 20 002

A Little Hope egy isten háta mögötti városkába kalauzol el a hajós utazás után.

Végre hallunk valamit a The Dark Pictures Anthology: Little Hope felől. A Man of Medan ugyan nem volt akkora durranás, mint amit az Until Dawn után vártunk, a Supermassive Games kicsit vissza is vett a tempóból és az eredetileg félévente tervezett (egymástól független) folytatásokra kicsit több időt szán.

Ennek megfelelően az új epizód idén nyáron érkezhet, de sajnos ettől pontosabbat nem árultak el. Kaptunk egy új videót ugyan, de a képsorok nagy része inkább az előző rész dicsőítése, valamint az annak végén már feltűnt teaser az új részből. Pár friss screenshottal azért gazdagabbak lettünk a (körülbelüli) megjelenési dátumon kívül.

A történetről annyit azért tudunk, hogy Little Hope elhagyatott városában csapdába esve és elzárva, négy kollégistának és professzoruknak kell elmenekülniük az átláthatatlan ködön keresztül, az őket fáradhatatlanul üldöző rémálomszerű vízióktól. Ahogy bejárják a várost kiutat keresve, meg kell érteniük az események okát, a gonoszság forrását, és azt, hogyan kapcsolódik mindez hozzájuk.

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

S.T.A.L.K.E.R. 2
BREAKINGXbox

Csúszik a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenése

Két hónappal később térhetünk vissza a Zónába.

Game Pass Ultimate
Xbox

A Microsoftnak a bíróságon kell felelnie az emelt Game Pass árakért

Az amerikai versenyhivatal ezúttal az új Game Pass ára miatt perelt.