Főoldal Filmek Női nemi szervről mintázták a Rebel Moon űrportálját?
Filmek

Női nemi szervről mintázták a Rebel Moon űrportálját?

Látjátok a Rebel Moon űrportálja és a női nemi szerv közötti hasonlóságot?

539
Rebel Moon
Forrás: Netflix

Valószínűleg Zack Snyder és a Netflix sem ehhez hasonló szalagcímekről álmodott, amikor megjelent a Rebel Moon – 1. rész: A tűz gyermeke. A filmet egy hete mutatta be a Netflix, és azóta mindenki arról beszél. Most éppen azt kapták fel, hogy a sci-fi űreposz űrportálja és a női nemi szerv között túl nagy a hasonlóság.

Az ítészek csak negatív kritikákkal írták le a filmet, de az értékelések alapján a közönségi sincs elragadtatva Snyder legújabb alkotásától. Másról sem beszélnek a napokban, érthető, hogy a Netflix legnézettebb műsora volt az ünnepek alatt, de ez még nem győzelem. Bár ez volt a karácsonyi sláger, de nézettségi adatokban messze elmarad a Netflix más saját gyártású tartalmától.

A folytatás – Rebel Moon – 2. rész: A sebejtő címmel – persze már készül. Snyder ambiciózus tervvel állt elő, amelyből az áprilisban érkező folytatás csak egy, mivel a sci-fit egy egész sor spinoff-tartalommal bővítené a jövőben, és többek között videójátékkal is.

De még mielőtt bármit látnánk ezekből, néhány kínos kérdésre kell válaszolnia a rendezőnek. A The Vodka Stream a Rebel Moon űrportáljának egyedi alakjáról és működéséről kérdezte a rendezőt, és szóba került az is, hogy vagina formáját mintázzák-e a portálok.

Még sok mindent ki kell deríteni arról, hogy a Szülőbolygó hajói hogyan közlekednek és hajlítják meg az űrt, amikor hosszú utakat kell megtenniük. És ez a felfedezés értelmet kap majd. Valójában teljes mértékig megfelel a mitológiának, amely teret nyit a Szülőbolygónak.

Zack Snyder

Nem kaptunk egyenes választ, sőt, inkább kitért a válasz elől Snyder, szóval mindenki döntse el maga, hogy mit lát az igazság mögé. Mindenesetre elég érdekes, elég csak nézzük megnéznünk a lenti animációt az űrportál működéséről.

Nem ez az első alkalom, hogy a mozilátogatók rejtett szexuális utalásokra lesznek figyelmesek Snyder filmjeiben. Emlékezzünk a 2013-as Az acélember című filmben a kriptoni mentőkapszuláira, amelyeket a férfi nemi szervhez hasonlítottak – és ezt később Snyder megerősítette. Egyre tisztább képet kapunk arról, hogy a Lucasfilm miért utasította el ötletét, hogy Star Wars-filmet készítsen.

Rebel Moon
Forrás: Netflix
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

6 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmek

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley után jöhet az 5. rész?

Júliusban érkezik a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley.

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder a Rebel Moon rendezői vágását új címekkel augusztusban mutatja be a Netfix

Kaptunk megjelenési időpontot és játékidőket is a Rebel Moon rendezői változataihoz.