Főoldal Előzetesek A Netflix közzétette a Rebel Moon – 2. rész: A sebejtő előzetesét
Előzetesek

A Netflix közzétette a Rebel Moon – 2. rész: A sebejtő előzetesét

Jövőre érkezik a Rebel Moon második része, de az előzetest már most megnézheted.

480

Napokkal a Netflix epikus űropera-filmjének, a Rebel Moon – 1. rész: A tűz gyermeke bemutatója után a streamingszolgáltató bemutatta a Rebel Moon – 2. rész: A sebejtő teaser előzetesét. Mindkét részt egyszerre, több mint 150 napon keresztül forgatta Zack Snyder rendező, és az elképzelés szerint valami nagy kezdetét jelenti a Netflix számára. A folytatás mellett spinoff és videójáték is készül.

A Star Wars és Akira Kurosawa japán szerző filmjei által inspirált Rebel Moon egy távoli galaxisban játszódik, amelyet egy fasiszta, militarista rezsim felügyel. Az első film egy fiatal harcos, Kora kalandjait követte nyomon, aki epikus küldetésre indult, hogy maga köré gyűjtsön egy szedett-vedett katonákból álló csapatot, s megbuktassák az Impériumot. A film végén a csapat találkozott a főellenséggel, egy Atticus Noble nevű gonosz parancsnokkal, azonban a zárójelenetben még egy nála is nagyobb fenyegetés tűnt fel, a zsarnoki nagyúr, Balisarius.

A sebejtő teaser előzetese alapján a második rész inkább egy háborús film lesz az elsőhöz képest, amely gyakran epikus fantasy-nek tűnt. Látjuk, ahogy az ellenállás csapata a Veldt bolygón gyülekezik, és egy Titus nevű karakter felügyeli a kiképzésüket. Az előzetesben több nagyobb csatajelenetbe is bepillantást nyerhetünk, láthatjuk, ahogy a románc kezd kibontakozni Kora és Gunnar között, valamint visszatér Noble.

A film főszereplői Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, valamint Jimmy Sir Anthony Hopkins hangját kölcsönzi. A filmben Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Sky Yang és Charlotte Maggi is szerepel.

A Netflixen 2024. április 19-én mutatja be a folytatást, de még előtte érkezni fog az első rész bővített, R-besorolású változata is, ami Snyder elmondása alapján egy teljesen új film lesz.

Rebel Moon
Forrás: Netflix
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

15 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmek

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley után jöhet az 5. rész?

Júliusban érkezik a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley.

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder a Rebel Moon rendezői vágását új címekkel augusztusban mutatja be a Netfix

Kaptunk megjelenési időpontot és játékidőket is a Rebel Moon rendezői változataihoz.