Főoldal Sorozatok Nick Fury a Titkos invázió epizódjában rájött, hogy az egyik Bosszúálló testébe bújt egy Skrull imposztor
Sorozatok

Nick Fury a Titkos invázió epizódjában rájött, hogy az egyik Bosszúálló testébe bújt egy Skrull imposztor

Az egyik Bosszúálló bizony nem az, akinek eddig hittük, hanem egy Skrull.

300
Titkos invázió

Kezd egyre érdekesebb fordulatot venni a Disney+ Titkos invázió sorozata. A szerdai és egyben harmadik epizódban egy újabb Skrull imposztor lepleződött le, aki egész idő alatt az egyik Bosszúálló testében rejtőzködött, és irányította titokban a szálakat. Ez bizony nem jelent túl sok jót a jövőre nézve, hiszen ezzel a karakterrel számolni kell a következő években is.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

A múlt heti epizódban feszült pillanatokat élhettünk meg Nick Fury és Rhodey között, amikor az utóbbi kissé furcsán viselkedett a korábbiakhoz képest. A helyzetre való tekintettel nem adtunk nagy hangot neki, hogy miért nem örül a S.H.I.E.L.D. egykori igazgatónak, főleg, hogy most fontos szerepet tölt be az amerikai kormányban Rhodey. Egy olyan szerep, amivel egy Skrull imposztor sok kárt tudna okozni.

Mielőtt erre rátérnénk, tudjuk, hogy sokan felkapták a fejüket arra, amikor “Nicknek” szólította Fury-t Rhodey, amit az MCU-ban sosem hallunk. A szerdai harmadik részben Fury erre a kijelentésre visszautalt, amikor Talosnak azt kezdte magyarázni, miből jött rá, hogy barátja bajban van. A sorozatban a következő szóváltás hallható: “Bocsi, Nick, el voltam foglalva Bob seggének szétrúgásával. Második emelet, utolsó ajtó a folyosón”.

Miután Fury szembesült Rhodeyval, zavartan üldögélt egy padon, valószínűleg azért, mert rájött, hogy a Hadigép páncélban egy alakváltó Skrull van. Ez megerősítést nyer az Elárulva című részben, amikor a felesége, Priscilla – aki úgy tűnik, hogy csatlakozott Gravik mozgalmához – elmegy, elővesz egy fegyvert, és felhív valakit, hogy beszélni akar Gravikkal.

Ez a valaki Rhodey, és bár a beszélgetés rövid, de megerősíti, hogy ennek a gazembernek jelentett, és nyilvánvalóan ő is Skrull. Ez megmagyarázná azokat a pletykákat is, amiket az Armor Wars című filmről hallottunk, vagyis nem túl valószínű, hogy az imposztor csak megjátssza magát a sorozatban, hanem tényleg Rhodey testébe bújt az elmúlt években.

A kérdés csak az, hogy mióta nem önmaga Rhodey. A Bosszúállók: Végjátékban kulcsfontosságú szerepet játszott a Thanos elleni csatában, és elképzelhető, hogy utoljára a Disney+ A Sólyom és A Tél Katonája című sorozatában láttuk utoljára az igazi Rhodey-t. Ismerve a tényt, hogy Hadigép egy Skrull, abszolút megváltoztathatja a sorozatot, és megdöbbennénk, ha végül nem venné fel a páncélt, hogy elintézze Furyt.

Titkos invázió
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.