Nézzünk egy pár fontos dolgot a Borderlands 3-ról

A pénteken megjelenő alkotásról egy pár fontosabb információt említünk meg Nektek a rajt előtt.

A pénteken megjelenő alkotásról egy pár fontosabb információt említünk meg Nektek a rajt előtt.

Habár a Borderlands 3 péntekig nem jelenik meg, a hivatalos launch trailer már megérkezett! Ha meg akarod nézni, hogy az új, badass Vault Hunterek miként robbantanak fel pár pszichopatát, és hogy néznek szembe a Calypsókkal, miközben egy király Queen-dal szól a háttérben, csak lesd meg az alábbi videót!

 A Borderlands 3 ezen hét péntekén, szeptember 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, digitálisan pedig PC-re is. Ha kíváncsi vagy, mikortól élesednek a szerverek, olvasd el ezt a hasznos blogbejegyzést. Nem vagy biztos abban, hogy a PC-d bírni fogja a sok őrültséget? Akkor kattints ide, és ismerd meg a Borderlands 3 minimum és ajánlott gépigényét. Így már egy komplexebb képet kaphatsz arról, milyen textúrák fognak randalírozni a képernyődön.

Még mindig itt vagy? Akkor nézd meg azt a temérdek újdonságot, amit a PAX Westen jelentettek be, beleértve a True Vault Hunter módot, a Mayhem módot, és a Guardian rankot. Igen, jól gondolod, ehhez is van egy blogbejegyzésünk! Érdemes elolvasni, hiszen rengeteg plusz információt tudhatsz meg a játékról. Nemsokára mi is hozunk egy tesztet a játékról, amelyben megtudhatjátok milyen minőségű is az a rengeteg móka, amelyet a Borderlands 3 rátok fog szabadítani. És ne feledjétek, az őrület ideje hamarosan beköszönt!

Total
1
Shares
Previous Article
James Bond

Daniel Craig a Bond 25 olaszországi forgatásáról jelentkezett be

Next Article

Bemutatták az új iPhoneokat!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!