Wide Screen
Image default
Játékok

Nézzük mivel kényeztet el minket a SEGA a Gamescom-on

Lássuk a kiadó felhozatalát a kölni kiállításra, amely tartalmazni fog egy meglepetést is.

A SEGA elhozza klasszikus RPG/puzzle címének gyönyörűen felújított változatát, a Catherine: Full Body-t, ami 2019. szeptember 3-én jelenik meg PlayStation 4-re. A játékosoknak lehetősége lesz kipróbálni egy demót, melynek átvezetőin keresztül megismerhetik összetett és rejtélyes narratíváját. A demó továbbá bemutatja a játék korai szakaszát és számos funkcióját, mint a különböző fejtörők, karakter interakciók/fejlődés és sok más.

A reflektorfényben a kritikusok által elismert Two Point Hospital is osztozik, ami 2019 végén PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is megérkezik a Two Point Studios gondozásában. Ebben az izgalmas menedzsment szimulátorban egy kórházi adminisztrátor szerepében építhetsz, gyógyíthatsz és fejleszthetsz az egészségügy folyamatosan változó, szokatlan világában. A látogatók a világon először próbálhatják ki a Two Point Hospital konzolos változatát, pontosabban annak első fejezetét.

Ne maradjunk azonban le a nosztalgia vonatról sem! A várva várt SEGA Mega Drive Mini 2019. október 4-én végre megérkezik, a Gamescom látogatói pedig mind a 42 játékát kipróbálhatják egy hatalmas, működő SEGA Mega Drive kontrollerrel! A retro konzol tartalmazza a SEGA legnépszerűbb játékait, köztük olyan címeket, mint a közkedvelt Sonic The Hedgehog és az ikonikus Streets of Rage sorozat, de a miniatűr konzol kínálatában szerepel még a Darius, Road Rash II, Virtua Fighter 2, Ghouls and Ghosts, Strider, Kid Chameleon és sok más is.

Ezek mellett még megcsodálhatunk egy eddig be nem jelentett AAA játékot is a Koch Media standjánál augusztus 20-24 között.

Még több a témában...

[Gamescom 2019] Nézzük mit tudunk a Humankindról!

Héja Szabolcs

A harmadik x-be lépett a Sega Genesis

Héja Szabolcs

[Gamescom 2019] Érdekes játékon dolgoznak a SEGA-nál

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább