Nézzük milyen alternatív lehetőségekkel csalogat a nyár utolsó nagy dobása

Vessünk egy pillantást a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan egyik új módjára.

Vessünk egy pillantást a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan egyik új módjára.

A hőn áhított és várt The Dark Pictures Anthology: Man of Medan megjelenése már nincs is olyan messze. Augusztus végén már érezhetjük ahogy zsigerig hatoló horror minden egyes szőrszálunkat felállítja a hátunkon és elkezdünk rettegni a mélyben lakozó gonosz érintésétől. A hangulatunkat felcsigázva most egy újabb előzetesen láthatjuk a játékot, amely a Curator’s cut módot fogja bemutatni számunkra.

A Curator’s Cut mód egy a fő történettől eltérő alternatív útvonalat és szemszöget tár a játékosok elé új információkkal, valamint új döntésekkel és választásokkal, amik befolyásolják a történetet és új titkokat fednek fel. A videó a játék legelejének egyik jelenetén vezet végig Brad (az első végigjátszás), majd a Curator’s Cut módban testvére, Alex szemszögéből (ez a lehetőség csak a játék egyszeri végigjátszását követően elérhető).

 Mit kell tenned érte? Rendeld elő a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan-t a kijelölt üzletekben, és szerezz korai hozzáférést a játék egyszeri végigjátszását követően megnyíló Curator’s Cut módhoz, ami más karakterek szemszögéből megismerhető jeleneteket tartalmaz, vadonatúj döntésekkel. Ebben a módban az egész történetet újrajátszhatod különböző szemszögekből, teljesen új módokon befolyásolva végkimenetelét. A Curator’s Cut egy későbbi időpontban minden játékos számára ingyenesen elérhető lesz.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan augusztus 30-án érkezik PS4 és Xbox One konzolokra. Mi nagyon várjuk már, mi lesz ebből az új horror próbálkozásból. Az előzetesek alapján csupa pozitívumra számíthatunk a játéktól.

Total
1
Shares
Previous Article
The Walking Dead

2020-ban érkezik a második The Walking Dead spin-off, amihez most teasert is kaptunk

Next Article

NBA 2K partner lett az amerikai csodatini

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!