Wide Screen
Image default
Gamer

Nézzük milyen alternatív lehetőségekkel csalogat a nyár utolsó nagy dobása

Vessünk egy pillantást a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan egyik új módjára.

A hőn áhított és várt The Dark Pictures Anthology: Man of Medan megjelenése már nincs is olyan messze. Augusztus végén már érezhetjük ahogy zsigerig hatoló horror minden egyes szőrszálunkat felállítja a hátunkon és elkezdünk rettegni a mélyben lakozó gonosz érintésétől. A hangulatunkat felcsigázva most egy újabb előzetesen láthatjuk a játékot, amely a Curator’s cut módot fogja bemutatni számunkra.

A Curator’s Cut mód egy a fő történettől eltérő alternatív útvonalat és szemszöget tár a játékosok elé új információkkal, valamint új döntésekkel és választásokkal, amik befolyásolják a történetet és új titkokat fednek fel. A videó a játék legelejének egyik jelenetén vezet végig Brad (az első végigjátszás), majd a Curator’s Cut módban testvére, Alex szemszögéből (ez a lehetőség csak a játék egyszeri végigjátszását követően elérhető).

 Mit kell tenned érte? Rendeld elő a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan-t a kijelölt üzletekben, és szerezz korai hozzáférést a játék egyszeri végigjátszását követően megnyíló Curator’s Cut módhoz, ami más karakterek szemszögéből megismerhető jeleneteket tartalmaz, vadonatúj döntésekkel. Ebben a módban az egész történetet újrajátszhatod különböző szemszögekből, teljesen új módokon befolyásolva végkimenetelét. A Curator’s Cut egy későbbi időpontban minden játékos számára ingyenesen elérhető lesz.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan augusztus 30-án érkezik PS4 és Xbox One konzolokra. Mi nagyon várjuk már, mi lesz ebből az új horror próbálkozásból. Az előzetesek alapján csupa pozitívumra számíthatunk a játéktól.

Még több a témában...

Alternatív csomagolóanyagban fog érkezni az új Football Manager

Héja Szabolcs

George R. R. Martin tényleg egy játékon dolgozik

Héja Szabolcs

Visszatér a Jégkorszak játékkonzolokra

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább