Wide Screen
Image default
Játékok

Nézzük hát a Sinking City-t mozgás közben!

A Frogwares elcsúsztatott Lovecraft-i játékából láthatunk most egy igazán hangulatos játékmenetet a Game Informnek hála.

A Frogwares nemrég okosan úgy ítélte, hogy nem a tavaszi zsongás közepén adják ki a Sinking City-t. Inkább várnak egy kicsit, és a megfelelő alkalomkor prezentálják azt. Ezen döntésük miatt, a március 21-i megjelenési dátum helyett egészen június 27-éig csúsztatták a játékot. Ez jó a fejlesztőknek is, hiszen több idejük van csiszolgatni az alkotást, és jó a felhasználóknak is, az uborkaszezonra is jut így azért játék.

A Game Informer nemrég lehetőséget kapott, hogy két órát játsszon a Lovercaft-i művel. Ebből negyed órát kaptak, hogy rögzítsék, amit fentebb láthattunk. Megpróbáltak mindenből rakni bele egy picit, és így is elég hangulatos lett. A játék tehát június 27-én lesz elérhető PC-re, Xbox-ra és PS4-re.

 

Még több a témában...

Végre Kipróbáltuk: Batman – The Telltale Series

Kovács Dénes

Üdvözlünk egy hátborzongató kalandon!

Héja Szabolcs

Az utóbbi évek pár elbűvölő női főszereplője

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább