x
BREAKING Filmek

Nevet váltott az Avengers: Infinity War Part I

Állítólag a Marvel megváltoztatta az Infinity War Part I résznek a címét Bosszúállók 3-ra. Természetesen a hírt hivatalosan nem erősítették még meg.

Nevet váltott az Avengers: Infinity War Part I
  • Publishedjúnius 4, 2016

Állítólag a Marvel megváltoztatta az Infinity War Part I résznek a címét Bosszúállók 3-ra. Természetesen a hírt hivatalosan nem erősítették még meg.

2014-be kell visszamennünk, mikor a Marvel Studios fejese, Kevin Feige egy félórás esemény keretén prezentálta, hogy mely filmekkel találkozhatunk a Marvel harmadik fázisában. Akkor a lista még nem volt teljesen egész, azóta csatlakozott a Hangya és a Pókember: Hazatérés is. Sajnos nem csak bővült a lista, de töröltek is. Az Inhumans volt az egyik film, amit lefújt a Marvel.

Az Avengers: Infinity War Part I és Part II 2018 és 2019 májusában jön, de most úgy tűnik, hogy címet váltott az első rész (talán a második is, úgy lenne logikus ezek után). A Deadline riportból – egyébként tőlük tudtuk meg minap, hogy az Oscar-díjas színésznő, Bire Larson lesz Marvel Kapitány – megtudtuk, hogy nemes egyszerűséggel a Marvel megváltoztatta az Infinity War Part I-et Avengers 3-ra. Elég érdekes, pont azután történt, hogy reggel Az igazság ligájáról is lerántottuk a leplet.

A riport azt is megerősítette, hogy a Marvel tervei között van Carol Danvers karakter bemutatása a közelgő egyik filmjében. Ez lehet A galaxis őrzői 2 vagy a Bosszúállók 3 is. Az viszont biztos, hogy még a Marvel Kapitány előtt bemutatkozik Carol Danvers. A Marvel Kapitányt 2019. március 8-án mutatják be.

Sokakat nem lepett meg a Bosszúállók 3 névváltozása, mert már pedzegették, hogy sor kerülhet erre. Múlt hónapban bemutatott Amerika kapitány: Polgárháború film rendezői visszatérnek, ők rendezik a Bosszúállók 3-at és 4-et is. Anthony Rossu, a fivérek egyik tagja elszólta magát, hogy benne van a pakliban az Infinity War névváltozása. Kitért arra is, hogy a két film „teljesen” különböző lesz, nem egy szokványos két részes film lesz. Úgy is fel lehet majd fogni, mint két önálló művet. Jelenleg arra várunk, hogy a Marvel hivatalosan is megerősítse a Bosszúállók 3 és a Bosszúállók 4 filmcímeket. A Bosszúállók 3 és 4 fogatása novemberben kezdődik, melynek forgatókönyvét az a Christopher Markus írta, aki már három Amerika kapitány szkriptet is jegyzett. A két Bosszúállók film pilojáról még mindig nem tudunk semmit, kivéve azt, hogy Thanos lesz a gaztevője. A Marvel harmadik fázisának legnagyobb hősfilmjéről beszélünk, 67 szuperhőst fog megmozgatni a fázis záró része. De überelni tudják az Amerika kapitány: Polgárháborút?

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.