Megvan Az igazság ligája film címe

Egy hír szerint a Warner Bros. négy lehetséges filmcím között is mérlegelt, de a végső befutó nem ezekből került ki. Nagy sajnálatra szerintünk.

Egy hír szerint a Warner Bros. négy lehetséges filmcím között is mérlegelt, de a végső befutó nem ezekből került ki. Nagy sajnálatra szerintünk.

Februárban a Warner Bros. stúdió bejelentette, hogy április 11-től forog Az igazság ligája első része. Bár, a stúdió nem közölt semmi hivatalos infót a filmről, továbbra is titokban zajlanak az események a  film körül, de most úgy fest, hogy mégis sikerült áttörni ezeket a biztonsági falakat. Végre többet is megtudtunk annál, hogy a filmet a Pinewood Studiosban készítik az Egyesült Királyságban.

Az egyik lehetséges oka lehetett a film homályának, hogy sokáig cím nélkül forgott. Szerencsére a cikk írása pillanatában felfedték végre! Sokan azt gondolják, hogy nem tudtak dönteni házon belül, hogy milyen címen fusson a produkció, ezért egy igazán meglepő és egyszerű elnevezést használnak.

A Heroric Hollywood podcast adásában hangoztak el a korábbi, lenn olvasható filmcímek. A Watner Bros. az interjú alatt még nagy gondban volt, hogy milyen címen kívánja bemutatni a szuperhősfilmet. Fontos a jó címválasztás, mert a Marvel mérföldekkel előrébb jár, és ha be szeretnék érni az örök riválist, akkor nem hibázhatnak többet. Umberto Gonzalez az adásban a következő címeket mondta:

  • Justice League: United
  • Justice League: Angels & Demons
  • Justice League: Gods Among Us
  • Justice League: Gods Among Men.

A sok-sok kérdés után végül egy tweetben a DC Films fejese, Geoff Johns megerősítette, hogy nem fog titulust kapni Az igazság ligája, nemes egyszerűséggel csak Az igazság ligája néven érkezik jövőre a mozikba. Meglepő döntés ez, szerintünk. Lehetett volna ütősebb is. A filmet 2017. november 17-én mutatják be.

Total
0
Shares
Previous Article

Izmosra sikerült a Batman Superman ellen film bővített változatának előzetese

Next Article

Újabb játékadaptáció készül, jön a The Division moziba

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!