Wide Screen
Image default
Játékok

Nemsokára konzolokra is megjelenik az Ancestors Legacy

Már csak keveset kell aludni, és itt az Ancestors Legacy konzolos változata.

A kezdetektől kontrolleres irányítást figyelembe véve fejlesztett Ancestors Legacy kétéves kontrolleres tesztelése során a kezelőfelület és a gombkiosztás teljesen úgy lett optimalizálva, hogy a játék a tradicionális RTS perifériák nélkül is ugyanazt a remek játékélményt nyújtsa. A konzolos RTS játékok hiányát pótló Ancestors Legacy minden fő erősségével felfegyverkezve rohamozza meg az új közönséget, így többek között lebilincselő történelem inspirálta történetével, taktikai osztag alapú küzdelmeivel, napszak váltással, akció kamerával, a PC-s verzióval egyenrangú látványvilággal, a több órányi plusz játékidőt biztosító skirmish és internetes többjátékos módokkal és sok mással.

 Az Ancestors Legacy már több, mint egy éve jelen van a piacon, és ezen idő alatt számos elismerésben részesült a videojátékipar nagyjaitól, de még nagyobb arányban a játékosoktól és rajongóktól. A magas értékelések (77%-os felhasználói Steam értékelés és 77%-os Metacritic értékelés) jól tükrözik a játék minőségét, valamint a készítők elhivatottságát, hogy folyamatosan fejlesszék és bővítsék a játékot, amit jól bizonyít a játékhoz megjelent 3 DLC és számos frissítés is.

 Az Ancestors Legacy 2019. augusztus 13-án fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra, PC-re pedig országszerte kapható a hivatalos zenei lemezt (zeneszerzők: Adam Skorupa és Krzysztof Wierzynkiewicz), egy kézikönyvet és egy 48 oldalas művészeti albumot tartalmazó igényes, díszdobozos kiadásban.

Még több a témában...

Előfizetéssel bővül a Fallout 76 világa

Héja Szabolcs

A Hobbs & Shaw és a Deadpool 2 rendezője is a Breakpointon dolgozott

Héja Szabolcs

Végre megint kapunk Lego Star Wars játékot?!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább