Főoldal Játékok Nemsokára érkezik a Sakura Wars Európába
Játékok

Nemsokára érkezik a Sakura Wars Európába

Sakura Wars reboot közeleg.

738
Sakura Wars

Sakura Wars reboot közeleg.

A SEGA egyik legnagyobb japán IP-je, a Sakura Wars 1996-ban debütált SEGA Saturn konzolon. Rendkívül sikeres sorozattá nőtte ki magát az évek során, számos folytatással, spin-off résszel, valamint anime, manga és színházi adaptációkkal. Most az anime és a JRPG világ legnagyobb kreatív elméi a SEGA-val karöltve dolgoznak azon, hogy elhozzák a Sakura Wars varázsát egy új generációnak. A reboothoz a SEGA visszahívott számos eredeti készítőt, valamint a karaktertervezésben olyan tehetségek is közreműködnek, mint Tite Kubo, Yukiko Horiguchi, BUNBUN, Fumikane Shimada, Ken Sugimori, Noizi Ito, Shigenori Soejima és sokan mások.

A sztori dióhéjban a következő: az Imperial Combat Revue lép színre Tokió védelmezőjeként, hogy megóvja a várost egy démoni fenyegetéstől. A Revue részeként háború idején katonaként, de békeidőben színházi előadóként szolgáló Flower Division azonban sajnos nem ér fel elődei hagyatékához, és az a veszély fenyegeti, hogy feloszlatják. Újonnan kinevezett kapitányuk, Seijuro Kamiyama személyében a mi feladatunk, hogy megfordítsuk a csapat szerencséjét. Kalandunk során a sorozat védjegyének számító dinamikus LIPS dialógusrendszeren keresztül ismerkedhetünk meg a színes szereplőgárdával. Ennek révén az, amit és ahogy mondasz, nagy hatással lesz kapcsolatainkra a harctéren és azon túl egyaránt. Csapattársainkkal kialakított kapcsolatunk visszaköszön minden grandiózus ütközetben, melyek tele vannak gőz hajtotta mechákkal, amiket kizárólag nagy szellemi erővel bíró pilóták képesek vezetni. Mindez lenyűgöző anime stílusú látványvilággal kel életre káprázatosan meganimált átvezetőkkel, és drámai karakterfejezetekkel kiegészítve.
A Sakura Wars 2020. április 28-án fog megjelenni PlayStation 4-re.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon's Dogma 2
Játéktesztek

Dragon’s Dogma 2 teszt

Tesztünk a Capcom népszerű szerepjátékának folytatásáról.

PlayStation 5
PlayStation

Ezek a játékok voltak a legnépszerűbbek PlayStationön 2023-ban

Hogwarts Legacy, Call of Duty és EA Sports FC vezették az eladási...

Baldur's Gate 3
Játéktesztek

Baldur’s Gate 3 teszt

A Larian Studios megcsinálta az év játékát?