Főoldal Filmek Nem Snow lesz Az éhezők viadala előzményfilmjének főgonosza; két képet is kaptunk a főszereplőkről
Filmek

Nem Snow lesz Az éhezők viadala előzményfilmjének főgonosza; két képet is kaptunk a főszereplőkről

Megmutatták Az éhezők viadala előzményfilmjének két főszereplőjét.

162
Az éhezők viadala

Két képet is kaptunk a készülő Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája című előzményfilmhez. A film központi szereplője lesz a fiatal Snow lesz, az ő hatalomjutását fogják bemutatni nekünk. Az első képen Coriolanus Snow látható, a másikon Lucy Gray, valamint azt is megtudtuk, hogy a film főgonoszát az Oscar-díjas Viola Davis kelti majd életre.

A The Hollywood Reporter adta hírül, hogy a Lionsgate Az éhezők viadala előzményfilmje, az Énekesmadarak és kígyók balladája szereplőgárdájához csatlakozott a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag sztárja, Viola Davis. A fedélzeten olyan nevek vannak már, mint Tom Blyth, Rachel Zegler, Josh Andrés Rivera, Peter Dinklage és Hunter Schafer.

A hírrel kapcsolatban megszólalt a Lionstage stúdió elnöke is, aki nem győzte hangoztatni, hogy a filmek sikerét részben annak köszönhetik, hogy ilyen kivételes színészekkel dolgozhattak együtt a múltban is a franchise korábbi négy részén.

Az Éhezők viadala-filmeket mindig is a kivételes szereposztás emelte a magaslatokba, és nagyon örülünk, hogy ezt a hagyományt folytathatjuk Viola Davisszel Volumnia Gaul szerepében. Az ő félelmetes és erőteljes jelenléte összetett és fenyegető rétegeket ad a történetnek.

Nathan Kahane

Francis Lawrence filmrendező visszatér a rendezői székbe, és egy picit arról is beszélt, hogy milyen lesz Davis karaktere a filmben. A színésznő egy Dr. Gaul nevezetű karaktert játszik, amolyan nagymestere lesz a viadalnak, és nagy hatással lesz a fiatal Snow későbbi életére.

Dr. Gaul éppoly kegyetlen, mint amilyen kreatív, és éppoly félelmetes, mint amilyen félelmetes. Snow politikai operátorként való hozzáértése nem kis részben a vele, mint a játékok legfőbb vezetőjével kapcsolatos tapasztalatainak köszönhetően alakul ki a későbbiekre.

Francis Lawrenc

Nina Jacobson, a franchise producere hozzáteszi: “A kezdetektől fogva Viola volt az álmunk Dr. Gaul szerepére, mert egyfajta intelligenciát és érzelmeket visz minden szerepébe. A zseniális és excentrikus stratéga, Gaul meghatározó szerepet játszik abban, hogy a fiatal Coriolanus Snowból azzá a férfivá váljék, akit megismertünk. Hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy Viola játszhatja el ezt a kulcsfontosságú szerepet.”

A Vanity Fair eközben közzétette az első felvételeket a film két főszereplőjéről. Ahogy a lenti képen látható, Coriolanus Snow (Tom Blyth) és Lucy Gray (Rachel Zegler) úgy tűnik, valóban nagyon közel állnak egymáshoz.

A film évekkel azelőtt játszódik, hogy Snow Panem zsarnoki elnökévé válna, a 18 éves Coriolanus Snow az utolsó reménye a kihalófélben lévő nemzetségének, az egykor büszke családnak, amely kegyvesztetté vált a háború utáni Capitoliumban. A 10. Éhezők Viadala közeledtével az ifjú Snow megijed, amikor Lucy Gray Baird, az elszegényedett 12. körzetből származó lánytribün mentoraként őt bízzák meg. De miután Lucy Gray az egész Panem figyelmét magára vonja azzal, hogy dacosan énekel az aratási ceremónia alatt, Snow úgy gondolja, hogy talán képes lesz a javukra fordítani az esélyeket. Snow és Lucy versenyfutása az idővel a túlélésért, egyesítve a showművészethez való ösztönüket és az újonnan szerzett politikai érzéküket, végül kiderül, ki az énekesmadár és ki a kígyó.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Filmek

Box Office: Gyengén kezdett Az éhezők viadala előzményfilmje, de mindenki a Marvelek hatalmas visszaeséséről beszél

Bemutatták Snow elnök felemelkedéséről szóló Az éhezők viadala előzményfilmjét a mozikban.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Kritikák

Az éhezők viadala: Az énekesmadarak és kígyók balladája kritika

Az éhezők viadala előzményfilmje a felhajtás ellenére unalmas, hosszú és felejthető.

Rachel Zegler
BREAKINGFilmek

A Disney megmutatta, hogy néz ki Rachel Zegler Hófehérke szerepében

Nagyon eltolták a Hófehérke bemutatóját, cserébe itt az első hivatalos kép Rachel...

Paddington in Peru
Filmek

Rachel Zeglert-t leváltották, és premierdátumot kapott a Paddington 3.

Rögtön két premierdátumot is kapott a Paddington 3. része.