x
Close


Közelgő események

Játékok

Nem MMO lesz a következő Fable műfaja

Szerencsére minden arra utal, hogy megint egy tartalmas egyjátékos élménnyel leszünk majd gazdagabbak.

Nem MMO lesz a következő Fable műfaja
  • PublishedApril 27, 2021

Nagyon sokan örültek, amikor az egyik nyári inside Xbox-on megjelent végre az új Fable előzetese. Elképesztően népszerű ez a sorozat, de sajnos már egészen sok ideje nem volt belőle epizód. Az utolsó megjelenés a szériából a Fable Fortune volt, ami azonban már nem igazán volt olyan, mint az eredeti felvonások. Egy ingyenes játszható kártyajáték volt ez, ami nagyon sokaknak el sem érte az ingerküszöbét. Innen is lehet látni, hogy mennyire ráfért a szériára a megújulás.

Szerencsére már tudjuk, hogy érkezik a következő rész a Playground Games gondozásában, azonban egy olyan pletyka terjedt eddig róla, ami nem vetett igazán jó fényt az alkotásra. Nevezetesen ez az volt, hogy a pénzügyileg általában sikeres, azonban mostanában nem olyan népszerű MMO műfajhoz fognak folyamodni és nem egy klasszikus egyjátékos élményt kapunk majd, ami olyan népszerűvé tette ezeket a műveket.

Nem kell azonban megijedni, a Microsoft ügyeiben mindig naprakész és pontos információkkal rendelkező Shpeshal Ed szerint szó sincs ilyenről, nem is tervezték, az egész csak egy félreértés volt. Ugyanis bár nem MMO lesz, rendelkezik majd valamiféle online móddal, azonban ezt úgy kell értenünk, hogy bizonyosan lesz majd lehetőségünk a barátainkkal játszani kooperatív módban. Nem kell tehát félnünk, valószínűleg egyjátékos élményt kapunk majd és megint egy egészen érdekes kalandba tudunk majd belecsöppenni.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.