Wide Screen
Image default
Játékok

Nem lesz a Juventus csapata a FIFA 20-ban

Hosszú idő után talán erősebb lesz a piaci helyzete a japánok saját focis szimulátorának.

A focis játékok világában egyre kevésbé lehet elmondani, hogy valódi konkurálás lenne. Az Electronic Arts szinte teljesen egyeduralkodó a piacon a FIFA-val, amely az évek során talán már bele is kényelmesedett ebbe a pozícióba. Egy kis változtatás itt-ott, frissítések a kerethez meg az Ultimate Team-hez (ami egyébként már csak magában is egy aranybánya, rengeteg bevételük származik innen) és a vásárlók már meg is veszik a jelenleg aktuális változatot.

Az a pici kontroll is egyre inkább kikerült a Konami kezéből, amint lejárt Bajnokok Ligája és a vele egy csomagban lévő Európa Liga liszensze a japánok kezéből. Most ez a trend látszik megváltozni. Exkluzív szerződést kötöttek ugyanis az Olasz első osztályú Juventus csapatával, ahol a világ egyik legjobb játékosa, Cristiano Ronaldo is játszik. Ez azt jelenti, hogy más játékokban (FIFA) nem tűnhet fel a csapat neve, meze és a címere. Így lesz tehát a zebrás csapatból Piemonte Calcio a FIFA 20-ban.

Megijedni viszont annyira nem kell, hiszen a játékosok neve nem fog változni, így például nem kell keresnünk valami remekül csengő latin elnevezésen a portugálok sztárját. A PES ( Európában e-football) tehát egyre erősebb lesz, még az is lehet, hogy igazi konkurenciát kap végre az EA Sports játéka.

Még több a témában...

[E3 2019] A Microsoft a következő tartalmat virította az idei E3-on

Héja Szabolcs

Ezek lehetnek a Capcom tervei a jövőre?

Héja Szabolcs

Vadász leszel vagy préda?

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább