Nem lesz a Juventus csapata a FIFA 20-ban

Hosszú idő után talán erősebb lesz a piaci helyzete a japánok saját focis szimulátorának.

Hosszú idő után talán erősebb lesz a piaci helyzete a japánok saját focis szimulátorának.

A focis játékok világában egyre kevésbé lehet elmondani, hogy valódi konkurálás lenne. Az Electronic Arts szinte teljesen egyeduralkodó a piacon a FIFA-val, amely az évek során talán már bele is kényelmesedett ebbe a pozícióba. Egy kis változtatás itt-ott, frissítések a kerethez meg az Ultimate Team-hez (ami egyébként már csak magában is egy aranybánya, rengeteg bevételük származik innen) és a vásárlók már meg is veszik a jelenleg aktuális változatot.

Az a pici kontroll is egyre inkább kikerült a Konami kezéből, amint lejárt Bajnokok Ligája és a vele egy csomagban lévő Európa Liga liszensze a japánok kezéből. Most ez a trend látszik megváltozni. Exkluzív szerződést kötöttek ugyanis az Olasz első osztályú Juventus csapatával, ahol a világ egyik legjobb játékosa, Cristiano Ronaldo is játszik. Ez azt jelenti, hogy más játékokban (FIFA) nem tűnhet fel a csapat neve, meze és a címere. Így lesz tehát a zebrás csapatból Piemonte Calcio a FIFA 20-ban.

Megijedni viszont annyira nem kell, hiszen a játékosok neve nem fog változni, így például nem kell keresnünk valami remekül csengő latin elnevezésen a portugálok sztárját. A PES ( Európában e-football) tehát egyre erősebb lesz, még az is lehet, hogy igazi konkurenciát kap végre az EA Sports játéka.

Total
3
Shares
Previous Article
Marvel

[SDCC2019] A Marvel teljes menetrendje a San Diego-i Comic-Conon

Next Article
Terminátor: Sötét végzet

A Terminátor: Sötét végzet nemzetközi poszterén végre Arnold Schwarzenegger is akcióba lendül

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!