Főoldal Játékok Nem is olyan sokára többet is megtudhatunk a Bethesda üzletről
Játékok

Nem is olyan sokára többet is megtudhatunk a Bethesda üzletről

Az elkövetkező hónapban nagyobb mozgolódás lehet a redmondiak háza táján két újságíró szerint.

441

Mondhatni régen történt már olyan nagyobb játékokról szóló műsor, hiszen az új konzolok kiadása óta sem a PlayStation, sem az Xbox nem tartott bemutatót. Valamikor a tavasz folyamán valószínűleg láthatunk majd egy State of Play-t, de az is elképzelhető, hogy a japánok ezt elcsúsztatják nyár elejéig, hiszen addig nekik már készen van a kínálatuk. A másik oldalon azonban nagyobb mozgolódás várható.

A Microsoft ugyanis a Bethesda üzlettel kapcsolatosan még egészen szűkszavú volt és az egész idei kínálatukról egyelőre nem sokat tudunk. Valamikor debütál az új Halo és ezzel a hivatalos információk sora mondhatjuk, hogy ki is merült. A mindig hiteles Jeff Grubb és Skullzi információ alapján, már március közepén sor kerülhet egy ilyen műsorra, közvetlenül a Bethesda üzlet hivatalos lezárása után.

Szerintük egy hosszabb videó fog majd pár dolgot tisztázni és mindenki örömére ebben meg fog jelenni a Starfield is. A pletykák szerint egészen jól haladnak vele és az idén már meg is láthatjuk valamikor. Szintén a vártnál jobban halad a Halo Infinite, így belsősök alapján nem kell félnünk egy újabb halasztástól. Valószínűleg nagyon erős lesz idén a redmondiak felhozatala, hiszen a két felsorolt mellé emlegetik még 2021-re a Wolfenstein 3-at is és egy Forza is bármikor benézhet. Ti mit vártok idén a Microsoft-tól?

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...