x
Close


Közelgő események

Játékok

Nem is olyan sokára érkezhet a Middle Earth: Shadow of Mordor 3?

Egy friss pletyka szerint újra elkalandozhatunk Középfölde gyönyörű és veszélyes tájaira.

Nem is olyan sokára érkezhet a Middle Earth: Shadow of Mordor 3?
  • PublishedMay 17, 2021

Nagyon nehéz ilyen pandémia helyzetben a régi dolgokhoz viszonyítani, de ha egy kicsit jobban megfigyeljük, láthatjuk, a tripla A játékoknak átlagosan olyan 3-5 év kell, hogy elkészüljenek. Ez azt jelenti tehát, hogy egészen nyugodtan elkezdhetünk nézelődni a 2017-ben érkezett alkotások táján, hogy mi a helyzet a folytatásukkal. A Horizon Zero Dawn következő felvonásáról már tudunk, a Breath of The Wild második része is a pletykák szerint legkésőbb jövőre érkezik, míg a Resident Evil Village és a Little Nightmares 2 már tiszteletüket is tették a piacon.

A Wolfenstein 3-ról is érkezetek pletykák, azt valószínűleg a Bethesda E3-as bemutatóján már látni is fogjuk. Nagyon radar alatt maradt azonban a Monolith Middle Earth szériája. Egészen jó alkotás lett a Shadow of War a mikrotranzakciós botrány ellenére is, de eddig nem pontosan tudtuk, hogy készülhet-e a következő felvonás. Egy friss pletyka szerint mindenképpen úton van és nem is olyan sokára meg is láthatjuk majd a saját szemünkkel is, ugyanis szintén prezentálva lesz az E3-on.

Szintén ez a pletyka említette meg, hogy ebben a felvonásban egy női tünde lesz majd a főszereplőnk (nem Talion) és a széria történetében először Nemesis rendszerebe belekerülnek az emberek is. Teljesen nyílt világú alkotást akarnak és az alap hangulatot is egy kicsit színesebbre vennék. Megjelenési dátumnak a jövő évet célozták meg. Nagyon várjuk már az E3-at és nagyon szeretnénk ott találkozni ezzel a játékkal is, reméljük igazak a pletykák és fogunk is.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.