Főoldal Filmek Nem Andy Serkis lesz a vezérmajom A majmok bolygója új filmjében
Filmek

Nem Andy Serkis lesz a vezérmajom A majmok bolygója új filmjében

Már kiválasztották, hogy ki lesz az új vezérmajom az új filmben.

613
A majmok bolygója

Már egy ideje nem kaptunk friss híreket A majmok bolygója új filmjéről, de a háttérben a 20th Century Studios bőszen dolgozik az új részen. Mint éjjel kiderült, az egyik legfontosabb szerepnél már el is döntötték. A The Stand színésze, Owen Teague fogja majd életre kelteni az új részben a főszereplő majmot.

A legtöbben azt feltételeztük, hogy Matt Reeves rendezőtől A majmok bolygója: Háború lesz a saga utolsó része, de már 2019-ben bejelentették, hogy a 20th Century Studiosnál egy vadonatúj film korai fejlesztés alatt áll, Wes Ball (Az útvesztő) vezetésével. Az eltelt három év alatt viszont látszólag nem történt előrelépés, s sokan már temették a projektet. A Deadline most arról számolt be, hogy Owen Teague megkapta a főszerepet. A karakterével kapcsolatos részleteket egyelőre nem árultak el, de azt már tudjuk, hogy ő fogja játszani a film “vezérmajmát”, akit korábban Andy Serkis alakított az előzménytrilógiában.

A franchise utóbbi három részét (ezek előzményfilmként is szolgáltak) még 2011-ben mutatták be A majmok bolygója: Lázadás címmel. A trilógia harmadik filmjét 2017-ben láthattuk, az volt A majmok bolygója: Háború. Bár a történet folytatására megvan a lehetőség, többen aggodalmukat fejezték ki az iparágban, hogy miért van szükség újabb részekre, mikor Matt Reeves egy szép, kerek történettel zárta. Sőt, abban sincs egyetértés az információk hiánya miatt, hogy az új rész egy reboot vagy folytatás lesz. A pletykák szerint ez a negyedik film sok évvel Caesar halála után veszi majd fel a fonalat, és a majmok és az emberek egymás mellett élnek majd, de ezt még nem erősítették meg.

Teague neve valószínűleg Stephen King: Végítélet című regényének nemrég bemutatott televíziós adaptációjából lehet ismerős, amiben Harold Laudert alakítja. A hírek szerint “lenyűgözte a vezetőket a próbafelvételeivel”, s ezután nem sokkal felajánlották neki a szerepet. Az új részt a Disney még nem jelentette be a naptárból, de megint csak meg nem erősített hírek szerint Ball reményei szerint még az idei év vége előtt szeretnék elkezdeni a forgatást.

A majmok bolygója
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...