Főoldal Filmek Néhány év múlva megvásárolhatják a Warner Bros.-t, és már a lehetséges vevő is megvan
Filmek

Néhány év múlva megvásárolhatják a Warner Bros.-t, és már a lehetséges vevő is megvan

Gazdát cserélhet a Warner Bros. Pictures, és ennek komoly hatásai lesznek a filmiparra.

457
Warner Bros.

A pletykák szerint a Warner Bros. Pictures néhány éven belül eladásra kerülhet, és a Universal Pictures vásárolhatja fel a stúdiót. A Warner Bros. Pictures jelenleg a Warner Bros. Discovery tulajdonában van, amihez olyan vállalatok tartoznak még, mint a Discovery és a Max streamingszolgáltató, de a DC Studios is a Warner Bros. kezében van.

A Variety jelentése világított rá, hogy a stúdiót a következő két évben eladják, a legvalószínűbb jelölt a Universal a felvásárlásra. “A lényeg az, hogy a DC-t munkára kell fogniuk, akár [David] Zaslav, akár Brian Roberts, akárki birtokolja a stúdiót” – mondta Rich Greenfield, a LightShed Wall Street-i elemző és kockázati tőkebefektető. A cikk kitér arra is, hogy zavaros, hogy valójában ki irányítja az újonnan megalapított DC Studios-t. Kevin Feige például a Marvel Studios és annak kreatív teljesítménye mögött álló ötletgazda, legyen szó akár mozifilmről, akár sorozatról. Valószínűleg ezt szerették volna a DC-nél is alkalmazni, csakhogy Gunn és Safran mellett a Maxnek is van beleszólása a kreatív folyamatokba. Egy forrás azt állítja, hogy a Gunn, Safran és a Max vezetői, Sarah Aubrey és Casey Bloy közötti együttműködés eddig zökkenőmentes volt.

Ez már nem pletyka, teljes a zűrzavar a Warner Bros. Pictures táján, hiszen az utóbbi években csak aggasztó híreket olvashattunk a WarnerMedia és a Discovery fúziójáról, kezdve azzal, hogy sorozatosan megbuknak a képregényadaptációk. A produkciók gyártása sem megy gond nélkül, legutóbb Jason Momoa viselkedéséről olvashattunk, hogy ittasan és Johnny Deppnek öltözve jelent meg az Aquaman folytatásának forgatásán. A színésznek az volt a célja, hogy kirúgják Amber Heardöt és állítólag Elon Musk megakadályozta ezt.

Warner Bros.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A holnap határa
Filmek

Tom Cruise és Warner Bros. új megállapodása után tényleg elkészülhet A holnap határa 2.

A Warner Bros. vezetői is nagyon akarják A holnap határa folytatását.

Disney
Filmek

2015 óta a Disney először csúszott le a box office lista első helyéről

Nem a Disney termelte a legtöbb pénzt a mozikasszáknál a 2023-as évben.