Wide Screen
Image default
Játékok

NBA 2K partner lett az amerikai csodatini

Zion Williamson az NBA 2K csapat hivatalos tagja lett ezzel a szerződéssel.

A 2K ma bejelentette, hogy a 2019-es NBA Draft első számú játékosa, Zion Williamson hivatalosan is több évre szóló partneri szerződést kötött az NBA 2K-el. A megegyezés szerint Williamson része lesz számos a játékkal kapcsolatos kezdeményezésnek, rendezvénynek és közösségi aktivitásnak. Williamson, aki az NBA 2K legjobban értékelt újonca 2011 óta, a 2019. szeptember 6-án megjelenő NBA 2K20-ban fog először videojátékban szerepelni.

„Rendkívül izgatott vagyok, hogy hivatalosan is csatlakozhatok a 2K csapatához és részese lehetek ennek a globális jelenségnek, ahol a játékosok világszerte játszhatnak engem irányítva. Készen állok, hogy hátra hagyjam lábnyomomat a kosárlabda kultúrában és részese legyek a csapatnak, ami a sport következő állomását képviseli.” mondta el az amerikaiak egyik legnagyobb tehetsége.

Williamson az NBA 2K sorozatot az elmúlt több, mint két évtizedben képviselő olyan NBA atléták elit csapatához fog ezzel csatlakozni, mint Kevin Durant, Stephen Curry, James Harden, Shaquille O’Neal, LeBron James, Giannis Antetokounmpo, valamint az NBA 2K20 borítójának sztárjai, Anthony Davis és Dwyane Wade.

„Zion képviseli az NBA feltörekvő tehetségeinek legjobbjait, és izgatottak vagyunk, hogy a 2K csapatában üdvözölhetjük” mondta Jason Argent a 2K-től. „Több mint 20 évig az NBA 2K határozta meg és dolgozott együtt a legnagyobb kosárlabda tehetségekkel a világon. Lenyűgöző volt látni, hogy Zion mire képes a pályán és alig várjuk, hogy vele együtt nőjünk karrierje során.”

 

Még több a témában...

Késni fog a The Last of Us part II és a Watch Dogs Legion is?

Héja Szabolcs

[Gamescom 2019] Megkapta a sztori előzetest a Gears 5 is

Héja Szabolcs

Ilyen lesz a Marvel’s Avengers gyűjtői kiadása

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább