Főoldal Játékok NBA 2K partner lett az amerikai csodatini
Játékok

NBA 2K partner lett az amerikai csodatini

Zion Williamson az NBA 2K csapat hivatalos tagja lett ezzel a szerződéssel.

445

Zion Williamson az NBA 2K csapat hivatalos tagja lett ezzel a szerződéssel.

A 2K ma bejelentette, hogy a 2019-es NBA Draft első számú játékosa, Zion Williamson hivatalosan is több évre szóló partneri szerződést kötött az NBA 2K-el. A megegyezés szerint Williamson része lesz számos a játékkal kapcsolatos kezdeményezésnek, rendezvénynek és közösségi aktivitásnak. Williamson, aki az NBA 2K legjobban értékelt újonca 2011 óta, a 2019. szeptember 6-án megjelenő NBA 2K20-ban fog először videojátékban szerepelni.

„Rendkívül izgatott vagyok, hogy hivatalosan is csatlakozhatok a 2K csapatához és részese lehetek ennek a globális jelenségnek, ahol a játékosok világszerte játszhatnak engem irányítva. Készen állok, hogy hátra hagyjam lábnyomomat a kosárlabda kultúrában és részese legyek a csapatnak, ami a sport következő állomását képviseli.” mondta el az amerikaiak egyik legnagyobb tehetsége.

Williamson az NBA 2K sorozatot az elmúlt több, mint két évtizedben képviselő olyan NBA atléták elit csapatához fog ezzel csatlakozni, mint Kevin Durant, Stephen Curry, James Harden, Shaquille O’Neal, LeBron James, Giannis Antetokounmpo, valamint az NBA 2K20 borítójának sztárjai, Anthony Davis és Dwyane Wade.

„Zion képviseli az NBA feltörekvő tehetségeinek legjobbjait, és izgatottak vagyunk, hogy a 2K csapatában üdvözölhetjük” mondta Jason Argent a 2K-től. „Több mint 20 évig az NBA 2K határozta meg és dolgozott együtt a legnagyobb kosárlabda tehetségekkel a világon. Lenyűgöző volt látni, hogy Zion mire képes a pályán és alig várjuk, hogy vele együtt nőjünk karrierje során.”

 

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.

Xbox Games
Xbox

[Hivatalos] Xbox játékok érkeznek PlayStationre és Nintendo Switch-re

Négy megnem nevezett Xbox-játék érkezik a rivális konzolokra.