Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Natasha végre összetűzésbe kerül Kiképzővel a Fekete Özvegy legújabb előzetesében

Bemutatták a Fekete Özvegy-film új előzetesét, amiben végre láthatjuk Kiképző pajzsát is.

Bemutatták a Fekete Özvegy-film új előzetesét, amiben végre láthatjuk Kiképző pajzsát is.

A Marvel Studios csillagai, az Oscar-jelölt Scartlett Johansson és Florence Pugh folytatják a lezáratlan ügyüket, hogy megállítsák az oroszok titkos kém programját, amivel könyörtelen bérgyilkosokat hoznak létre. Ahogy néhány napja már beharangozták, ma hajnalban az amerikai foci egyetemi bajnokság rájátszásában a stúdió bemutatta az vadonatúj, akciódúsra sikerült Fekete Özvegy-film előzetesét, amiben minden korábbinál többet van képernyőn a film főhőse és rosszfiúja.

Natasha Romanoff önálló küldetésére nagyon sokat kellett várniuk a rajongóknak, de csak elkészült a film, azonban a bemutatóra még így is bő három hónapot kell várni. A Marvel Moziverzum 4. fázis első alkotásában vélhetően még utoljára visszatér a kétszeres Oscarra jelölt Scartlett Johansson Fekete Özvegy szerepében, miközben számos új szereplőt bemutat majd, köztük a szintén Oscarra jelölt Florence Pugh (Little Woman) karakterét, aki Yelena Belova szerepében mutatkozik be, de a Stranger Things-sorozatból David Harbour (Red Guardian), Rachel Weisz (A kedvenc), mint Melina Vostokoff is főhősünk segítségére lesz, aki valami elől menekül.

Sajnos a történet nem azt a budapesti kalandot filmesíti meg, amire kétszer is kaptunk utalást a mozikban, hiszen az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború közötti időt filmesítik meg, de panaszra így sem lehet okunk, hiszen a film Budapest utcáin is játszódik, és kicsi országunk ezúttal Magyarországként jelenik meg a filmvásznon.

A Fekete Özvegy országos bemutatójára április 30-án kerül sor.

Még több a témában...

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat