Fekete Özvegy

Natasha végre összetűzésbe kerül Kiképzővel a Fekete Özvegy legújabb előzetesében

Bemutatták a Fekete Özvegy-film új előzetesét, amiben végre láthatjuk Kiképző pajzsát is.

Bemutatták a Fekete Özvegy-film új előzetesét, amiben végre láthatjuk Kiképző pajzsát is.

A Marvel Studios csillagai, az Oscar-jelölt Scartlett Johansson és Florence Pugh folytatják a lezáratlan ügyüket, hogy megállítsák az oroszok titkos kém programját, amivel könyörtelen bérgyilkosokat hoznak létre. Ahogy néhány napja már beharangozták, ma hajnalban az amerikai foci egyetemi bajnokság rájátszásában a stúdió bemutatta az vadonatúj, akciódúsra sikerült Fekete Özvegy-film előzetesét, amiben minden korábbinál többet van képernyőn a film főhőse és rosszfiúja.

Natasha Romanoff önálló küldetésére nagyon sokat kellett várniuk a rajongóknak, de csak elkészült a film, azonban a bemutatóra még így is bő három hónapot kell várni. A Marvel Moziverzum 4. fázis első alkotásában vélhetően még utoljára visszatér a kétszeres Oscarra jelölt Scartlett Johansson Fekete Özvegy szerepében, miközben számos új szereplőt bemutat majd, köztük a szintén Oscarra jelölt Florence Pugh (Little Woman) karakterét, aki Yelena Belova szerepében mutatkozik be, de a Stranger Things-sorozatból David Harbour (Red Guardian), Rachel Weisz (A kedvenc), mint Melina Vostokoff is főhősünk segítségére lesz, aki valami elől menekül.

Sajnos a történet nem azt a budapesti kalandot filmesíti meg, amire kétszer is kaptunk utalást a mozikban, hiszen az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború közötti időt filmesítik meg, de panaszra így sem lehet okunk, hiszen a film Budapest utcáin is játszódik, és kicsi országunk ezúttal Magyarországként jelenik meg a filmvásznon.

A Fekete Özvegy országos bemutatójára április 30-án kerül sor.

Total
6
Shares
Previous Article

HIVATALOS: A Sony kihagyja az E3-at

Next Article

Egy rég elfeledett Mr.Driller játék érkezhet a jövőben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!