Napokon belül ringbe lép a Tekken 7 legújabb harcosa

Fahkumram hamarosan csatlakozik a Tekken 7 harcához.

Fahkumram hamarosan csatlakozik a Tekken 7 harcához.

TEKKEN 7 legújabb karaktere, a muay thai harcos Fahkumram csatlakozik a küzdelemhez a Season Pass 3 részeként. A bejelentést kísérő előzetesben a két méteres óriás, Craig Marduk és más kihívók ellen mutatja be pusztító erejét.

A 12 évesen villámcsapás sújtotta Fahkumram 18 évesen már muay thai bajnok volt. Boldog házasságban élve és egy leányzó büszke apjaként azonban élete drámai fordulatot vett, mikor egy nap rárontott a katonaság és börtönbe zárta, valamint családját is fogságba ejtette. Más lehetőség híján Fahkumram családja biztonsága érdekében követte fogva tartói parancsait és harcba szállt a földalatti ringekben. Az egykor büszke bajnok azonban kiutat nem látva lassan elvesztette önmagát a végtelen erőszak és harag közepette. Utolsó reményeként csatlakozott a King of Iron First Tournament versenyzőihez, hogy elnyerje a szabadságot magának és családjának.
Fahkumram egy új pálya kíséretében érkezik meg 2020. március 24-én a Season Pass 3 utolsó tartalmaként, a tartalmak külön csomagokként is megvásárolhatók.

Total
0
Shares
Previous Article
Mission: Impossible

Tom Cruise-t még a koronavírus sem állítja meg, a Mission: Impossible 7 forgatásán motorozni látták

Next Article

George R. R. Martin hasznosan tölti a karantént, gőzerővel írja a Trónok harca folytatását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!