Főoldal Sorozatok Napjaink egyik legnagyobb felfedezettje játszhatja Sabine Wrent az élőszereplős Ahsoka Disney+ sorozatban
Sorozatok

Napjaink egyik legnagyobb felfedezettje játszhatja Sabine Wrent az élőszereplős Ahsoka Disney+ sorozatban

Ahsoka után megvan, ki játssza majd Sabine Wrent a sorozatban.

175
Sabine Wren

Őszintén szólva hasonló bejelentésre múlt hét pénteken számítottunk a Disney+ napon, de különösen nagy volt a csend a messzi-messzi galaxis projektjei körül. A napon a Marvel Studios produkció kaptak főszerepet, így továbbra is maradnak a pletykák. Kezdjük is a hétvégét egy izgalmas hírrel, miszerint kiválasztották, aki életre keltheti majd Sabine Wrent a Disney+ készülő új Star Wars-sorozatában.

A Deadline megerősítette, hogy A Társadalom és a Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny sztárja, Natasha Liu Bordizzo fogja játszani Sabine Wren élőszereplős alakját a készőlő Ahsoka című sorozatban. Azt egy ideje már tudni véljük, hogy a Star Wars: Lázadók című animációs sorozat karaktere is szerepet kap a spinoff-sorozatban, ő lesz a Disney+ sorozat egyik főszereplője Rosario Dawson Ahsoka Tano karaktere mellett.

Tiya Sircaris kölcsönözte Sabine hangját az említett az animációs sorozatban, és nem túl meglepő, hogy a Lucasfilm egy fiatalabb, feltörekvő színész mellett döntött a folytatásban.

Hayden Christensen nemrég csatlakozott Ahsoka szereplőgárdájához (valószínűleg flashback jelenetekben látjuk csak Ahsoka egykori mesterét, de azon sem lepődnénk meg, ha végül Anakin Skywalker Erő-szellemeként is megjelenni a sorozatban). Pletykák szerint további Lázadók karakterek érkezésére lehet számítani, köztük például Ezra Bridger és Thrawn nagyadmirális is várhatóan megjelenik majd a képernyőn. Korábban azt pletykálták, hogy előbbit Mena Massoud (Aladdin) fogja alakítani, Lars Mikkelsen pedig az animációs sorozat gonosztevőjét kelheti majd életre.

Az Obi-Wan Kenobi mellett a Lucasfilm egyik legjobban várt tévésorozatáról van szó, de meglepően kevés információt tudni a projektről és magáról a szereposztásról. A két nagy főszereplő már borítékolható, de várhatóan a jövő évi Star Wars Celebration rendezvényen többet is megtudunk a sorozatról. A forgatás várhatóan jövő év elején kezdődik, a premiert pedig 2023-ra tűzték ki.

Több okból is várjuk a sorozatot, de az egyik legérdekesebb, hogy az Ahsoka valószínűleg sok nagy kérdésre választ ad majd a rajongóknak a messzi-messzi galaxisról. Az első és legfontosabb, hogy mi történt Ezrával és Thrawnnal a Star Wars: Lázadók fináléja után, és bár arra számítottunk, hogy ez a történet animációs formában folytatódik, Dave Filoninak nyilvánvalóan nagyobb tervei vannak.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Klyo Ren
Filmek

Adam Drivert még mindig kísérti, hogy Kylo Ren megölte Han Solót Az ébredő Erőben

Sokan vitatják a pillanatot, amikor Kylo Ren megölte Han Solót.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Daisy Ridley szerint a következő Star Wars nagyon más, mint amire számított

Daisy Ridley új Star Wars-filmje 15 évvel játszódik a Skywalker kora után.

Dave Filoni
BREAKINGFilmek

Dave Filoni lett a Lucasfilm kreatív igazgatója, ő felel a Star Wars jövőjéért, a filmekért és a sorozatokért

A rajongók legnagyobb örömére előléptetést kapott Dave Filoni, ő lett a Star...