Sabine Wren

Napjaink egyik legnagyobb felfedezettje játszhatja Sabine Wrent az élőszereplős Ahsoka Disney+ sorozatban

Ahsoka után megvan, ki játssza majd Sabine Wrent a sorozatban.

Őszintén szólva hasonló bejelentésre múlt hét pénteken számítottunk a Disney+ napon, de különösen nagy volt a csend a messzi-messzi galaxis projektjei körül. A napon a Marvel Studios produkció kaptak főszerepet, így továbbra is maradnak a pletykák. Kezdjük is a hétvégét egy izgalmas hírrel, miszerint kiválasztották, aki életre keltheti majd Sabine Wrent a Disney+ készülő új Star Wars-sorozatában.

A Deadline megerősítette, hogy A Társadalom és a Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny sztárja, Natasha Liu Bordizzo fogja játszani Sabine Wren élőszereplős alakját a készőlő Ahsoka című sorozatban. Azt egy ideje már tudni véljük, hogy a Star Wars: Lázadók című animációs sorozat karaktere is szerepet kap a spinoff-sorozatban, ő lesz a Disney+ sorozat egyik főszereplője Rosario Dawson Ahsoka Tano karaktere mellett.

Tiya Sircaris kölcsönözte Sabine hangját az említett az animációs sorozatban, és nem túl meglepő, hogy a Lucasfilm egy fiatalabb, feltörekvő színész mellett döntött a folytatásban.

Hayden Christensen nemrég csatlakozott Ahsoka szereplőgárdájához (valószínűleg flashback jelenetekben látjuk csak Ahsoka egykori mesterét, de azon sem lepődnénk meg, ha végül Anakin Skywalker Erő-szellemeként is megjelenni a sorozatban). Pletykák szerint további Lázadók karakterek érkezésére lehet számítani, köztük például Ezra Bridger és Thrawn nagyadmirális is várhatóan megjelenik majd a képernyőn. Korábban azt pletykálták, hogy előbbit Mena Massoud (Aladdin) fogja alakítani, Lars Mikkelsen pedig az animációs sorozat gonosztevőjét kelheti majd életre.

Az Obi-Wan Kenobi mellett a Lucasfilm egyik legjobban várt tévésorozatáról van szó, de meglepően kevés információt tudni a projektről és magáról a szereposztásról. A két nagy főszereplő már borítékolható, de várhatóan a jövő évi Star Wars Celebration rendezvényen többet is megtudunk a sorozatról. A forgatás várhatóan jövő év elején kezdődik, a premiert pedig 2023-ra tűzték ki.

Több okból is várjuk a sorozatot, de az egyik legérdekesebb, hogy az Ahsoka valószínűleg sok nagy kérdésre választ ad majd a rajongóknak a messzi-messzi galaxisról. Az első és legfontosabb, hogy mi történt Ezrával és Thrawnnal a Star Wars: Lázadók fináléja után, és bár arra számítottunk, hogy ez a történet animációs formában folytatódik, Dave Filoninak nyilvánvalóan nagyobb tervei vannak.

Total
11
Shares
Previous Article
Thanos

Tudósok bebizonyították, hogy Thanos fizikailag képtelen lett volna csettintetni a Végtelen Kesztyűvel

Next Article
A csodálatos Pókember

Andrew Garfield elárulta, hogy ki a kedvenc Pókembere, és nem magát nevezte meg

Related Posts