Napi WTF: így készült a Carrion

A játék főhőse mögött egy érzékeny lélek lakozik.

A Carrion már önmagában is egy meghökkentő játék – nemcsak a klasszikus, pixelgrafikáját nézve, hanem hogy egy nem hagyományos felállást hoz. A “megfordított horror” alkotásban ugyanis egy amorf szörnyet terelgethetünk, akinek egyetlen célja a pánikkeltés abban a létesítményben, ahol fogva tartják.

A játék kiadásáért a különc Devolver Digital felel, akiknek az idei, játékaikat bemutató showjuk is igen különlegesre sikeredett (már ami a meghökkentést illeti). Nem csoda tehát, hogy a Carrion marketingjében is ezt a vonalat viszik tovább. Forgattak egy “így készül” filmecskét a játéknak, ami természetesen mondanom sem kell, hogy óriási kamu, de mivel vicces szívesen fogyasztjuk. Megtudhatjuk például, hogy a játék főhősét egy nagyon is visszafogott “színész” alakítja, akinek korábban a szappanoperák sajnos nem hozták el a várva-várt áttörést.

A játék egyébként több mint 200.000 példányban fogyott már a múlt heti premier óta és még ettől is többen játsszák, köszönhetően annak, hogy bekerült az Xbox Game Pass rendszerébe.

Total
0
Shares
Previous Article

Újra megmutatta magát a Diablo Immortal

Next Article
Wonder Woman 1984

Patty Jenkins válaszolt arra a kérdésre, hogy a Wonder Woman 3. lehet az utolsó film, amit ő forgat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!