Nagyon sokáig játszhatunk majd a Borderlands 3-al

Felfedték magukat a Borderlands 3 jobbnál-jobb megjelenés utáni tartalmai.

Felfedték magukat a Borderlands 3 jobbnál-jobb megjelenés utáni tartalmai.

A Borderlands 3 sztori kampánya nagy – mármint tényleg nagy –, de a fő küldetések teljesítése után a játék csak még tovább bővül. A 2K és a Gearbox a PAX West keretében új részleteket fedett fel a Borderlands 3 endgame tartalmairól, mint a visszatérő True Vault Hunter Mode, a Borderlands 2 Badass Rank mechanikájának a továbbfejlődése a Guardian Rank, valamint a vadonatúj, játékmenetfordító Mayhem Mode.

 A Mayhem Mode, a True Vault Hunter Mode és a Guardian Rank fejlődési rendszer a Proving Grounds és Circle of Slaughter arénákkal kombinálva egy magával ragadó körforgást eredményez folyamatosan növekvő értékű jutalmakkal és kihívásokkal, ahogy egyre többet játszol. Még ha sikerül is felülkerekedned a Borderlands 3 tartogatta minden kihíváson és kimaxolni minden Vault Haunter karaktert, még akkor is bőven akad számodra tennivaló a szezonális eseményektől az új küldetésekig és kozmetikai tárgyakig – a teljes értékű kampány kiegészítőkről nem is beszélve.

Ha ez nem lenne elég, a Gearbox bejelentette, hogy a Borderlands 2 VR játékosok PlayStation 4-en az ingyenes Bad Ass Mega Fun (BAMF) DLC részeként 2019. szeptember 6-án megkapják a Borderlands 2 mind a 16 kiegészítőjét. A Borderlands 2 VR továbbá 2019 őszén az alapjátékot és az összes kiegészítőt tartalmazó csomagban PC-re is megérkezik.

Total
1
Shares
Previous Article

Alapvetően nem lesz politika a The Outer Worlds-ben.

Next Article
David Leitch

David Leitch a Deadpool rendezője szívesen rendezné a Penge-rebootot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!