Joss Whedon Kevin Feige

Nagyon erős pletyka, de állítólag Joss Whedon és Kevin Feige találkozott a Fantasztikus Négyes miatt

Úgy hallottuk Hollywoodban, hogy a Bosszúállók rendezője, Joss Whedon találkozott a Marvel Studios-szal, hogy átbeszéljék a következő Fantasztikus Négyes-filmet.

Úgy hallottuk Hollywoodban, hogy a Bosszúállók rendezője, Joss Whedon találkozott a Marvel Studios-szal, hogy átbeszéljék a következő Fantasztikus Négyes-filmet.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy erős pletykáról van szó, nem hiteles forrástól származik az információ, de arról kezdtek beszélni, hogy a Marvel Studios és Joss Whedon már a Fantasztikus Négyes-filmről egyeztet. A forrás arra is kitért, hogy a kialakult helyzet miatt Kevin Feige és a stúdió még nagyobb sebességre kapcsolt, elkezdték kidolgozni a terveket az új karakterek bemutatására.

Az egyik YouTuber, John Campea csatornáján arról beszélt, hogy értesülései szerint az első, illetve második Bosszúállók-film rendezője újra lehetőséget kap a Marveltől, ám ezúttal a Marvel Első Családjának a bemutatása a cél, akik a 20th Century Fox felvásárlásával lehetőséget kapnak a Marvel Moziverzumban. Bár a vlogger évek óta készít tartalmat, s ez idő alatt néhány biztos forrásra is szert tehetett, ugyanakkor rengeteg butaságnak adott hangot az utóbbi időben, ezért tényleg tartsuk kezünk ügyében a sótartót. Mellesleg itt leszögeznénk, hogy valószínűleg egy hétköznapi beszélgetésről vagy pusztán ötletelgetésről lehetett szó, de ettől függetlenül még fennáll, hogy Whedon ismét projektet kapjon.

Whedon a Bosszúállók: Ultron kora után azt állította, hogy azért szállt le a vonatról, mert bizonyos dolgokban nem értett egyet a stúdióval, és saját bevallása szerint nem volt kellemes élmény rendezőként a Marvellel dolgozni. Úgy tűnik azonban, hogy mindkét fél félretette a nézeteltéréseket, és már a folytatáson dolgoznak, ami kellő kihívást jelent Whedon számára is – feltéve ha mindez igaz.

Fantasztikus Négyes
Total
1
Shares
Previous Article
Top Gun: Maverick

Az eredeti tervek szerint folytatódnak a Top Gun: Maverick utómunkálatai

Next Article

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel és a DC írói egy crossoverrel szeretnének segíteni a képregényiparon

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!