Nagyon erős lehet a Microsoft idei éve

Belsős információk szerint igazán zsúfolt lehet a 2021-es esztendő a redmondiak számára.

A 2020-as év a Sony kivételével senkinek sem sikerült úgy, mint tervezték azt. A jó időzítés miatt a The Last of Us 2-be és a Ghost of Tshuhima-ba sem szólt bele különösképpen a járvány negatív hatása, míg sok más projektet sajnos el kellett tolni miatta. Ilyen sorsra jutott a Halo Infinite is, amelynek azonban amúgy sem állt túl jól a szénája. A legutolsó információk szerint ez valószínűleg idén ősszel fog megérkezni a Microsoft ökoszisztémájába.

Úgy néz ki, nem csak ezt az egy nagy költségvetésű alkotást fogják megjelentetni idén a redmondiak. A jól értesült Jez Corden szerint tudomása van még „legalább két AAA alkotásról, amelyek ebben az évben fognak debütálni”. Melyek lehetnek ezek? Legnagyobb valószínűséggel a Wolfenstein 3 és a Forza Horizon 5. Az előbbi a híresztelések szerint gyakorlatilag már készen van, még az utóbbit nagyon sokan már a rajtra várták. Erről belsős információk azt híresztelik, hamarabb fog érkezni, mint azt várjuk. 

Ez a három már eléggé erős felhozatalt tudna jelenteni, de az információk szerint belátható időn belül fog debütálni a Starfield is. Ha ez még nem lenne elég, az Xbox Era legutóbbi részéből biztos információkra hivatkozva azt is hallhatjuk, hogy a Lucasfilm Games és a Microsoft közös játékon dolgozik. Nagyon biztató a jövője tehát az Xbox-nak ezekkel az alkotásokkal, már ténylegesen versenytársa tud lenni a PlayStation-nek is.

Total
1
Shares
Previous Article
Pókember

Egy karácsonyi film lesz a Pókember 3.; megmutatta magát Zendaya, utalások Mysterio tettére, és egy másik titokzatos személyt is kiszúrhatunk

Next Article
Ben Affleck

Ben Affleck szerint Kevin Feige a valaha élt legnagyobb producer

Related Posts