Főoldal Sorozatok A Daredevil: Born Again elnyújtott forgatásáról és hangvételéről beszélt Charlie Cox
Sorozatok

A Daredevil: Born Again elnyújtott forgatásáról és hangvételéről beszélt Charlie Cox

Nagyon zsúfolt lesz Charlie Cox 2023-as naptára a Daredevil: Born Again forgatása miatt.

514
Daredevil
Forrás: Marvel Studios

Miközben új projektjével, a Netflix Treason című sorozatával sajtóturnén volt, Charlie Cox az NME-nek elmondta, hogy a Daredevil: Born Again című film forgatása 2023 februárjában kezdődik, és a forgatás várhatóan tizenegy hónapig tart majd. A Disney+ új sorozata tizennyolc epizódot számlál, és rajongók legnagyobb örömére visszatér a Charlie Cox által alakított Matt Murdock és a Vincent D’Onofrio által megformált Wilson Fisk.

“Lenyűgöz, hogy miért döntöttek a tizennyolc rész mellett” – kezdte Charlie Cox az NME-nek adott interjújában. “Elképzelem, hogy lesz benne egy olyan elem, ami olyan, mint a régi vágású procedurális sorozat. Nem feltétlenül hetekre lebontott témákat érintünk, hanem valami olyan, ahol igazán mélyen foglalkozunk Matt Murdockkal, az ügyvéddel, és megismerhetjük, milyen az élete.”

Amikor arról kérdeztük, hogy milyen lesz a Daredevil: Born Again hangvétele, mivel a Netflixszel ellentétben a Disney+ egy családbarát platform. Erre a kérdésre Cox elmondta, hogy számítása szerint a sorozat sötét lesz, de nem olyan véres, mint amit láttunk a Netflixen.

A véleményem az, hogy ez a karakter akkor működik a legjobban, ha egy kicsit érettebb közönségnek szól. Az ösztönöm azt súgja, hogy a Disney Pluson sötét lesz, de valószínűleg nem lesz annyira véres. Azt mondanám… ezt már megtettük [a Netflixen]. Fogjuk meg azokat a dolgokat, amik tényleg működtek, de tudnánk bővíteni? Meg tudjuk-e szólítani a kicsit fiatalabb közönséget anélkül, hogy elveszítenénk azt, ami egyszer már működött.

Charlie Cox

A készülő sorozatról nagyon keveset tudni, miközben a karaktert kétszer is láttunk már a Marvel Moziverzumban. Egyszer a Pókember: Nincs hazaút kupaktanácskozós jelenetében, legutóbb pedig az Amazon: Ügyvéd több epizódjában is. Cox és D’Onofrio mellett szerepet kap még a sorozatban Margarita Levieva, Sandrine Holt és Michael Gandolfini. Matt Corman és Chris Ord a Marvel írói és executive producerei.

A Fenegyerek mellett a hírek szerint visszatér Matt Murdock legjobb barátja és üzlettársa, Foggy Nelson, akit Elden Henson alakít. Deborah Ann Woll figyelmét is felkeltette a sorozat, hogy újra eljátssza Karen Page szerepét a Disney Plus sorozatban. Karen és Foggy a Netflix gyártású sorozatának másik két főszereplője volt, akik Matt mellett dolgoztak.

A Daredevil: Born Again jelenleg 2024 tavaszán jelenik meg a Disney+ streamingszolgáltatón.

Daredevil
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...