Főoldal Előzetesek Nagyon elborult és félelmetes lett a Moon Knight előzetese
ElőzetesekBREAKING

Nagyon elborult és félelmetes lett a Moon Knight előzetese

Igazán félelmetes lett a Moon Knight első előzetese.

182

Hosszú várakozást követően végre megérkezett az első hivatalos trailer és poszter a Marvel Studios Moon Knight című Disney+ sorozatához. A stúdió hétvégén már beharangozta a nagy előzetest egy teaser videóval, ma hajnalban pedig az Arizona Cardinals és a Los Angeles Rams Super Wild Card meccs félidejében bemutatta az előzetest, és még a premier időpontját is leleplezte.

A Moon Knight előzetese alatt Kid Cudi Day ‘N’ Nite című dala hallható, és Marc Spectort átalakulását mutatja be. A főhős időnként azt hiszi, hogy ő egy másik férfi, akit Steven-nek hívnak. Emellett úgy tűnik, nem tud különbséget tenni “az élet és az álmok” között. Az egyik jelenetben látjuk, hogy saját magát ágyhoz láncolta, azonban mikor felébred, nem tudja, hogy ő volt az, aki kikötözte magát. Emellett először vethetünk pillantást Ethan Hawke által alakított Arthur Harrow-t, a szektavezérrel, akit állítólag David Koresh ihletett.

Korábbról nem derült ki, hogy Hawke kit alakít, de a Marvel Entertainment YouTube-csatornáján az előzeteshez mellékelt feliratból kiderült, hogy ő lesz Harrow, egy olyan karakter, aki csak egy képregényben – a Moon Knight Vol. 2 #2 számában – jelent meg, és egy őrült tudós volt, aki azon dolgozott, hogy emberi alanyok segítségével megállítsa a fájdalmat az emberi testben.

A trailer ezután azzal folytatódik, hogy Spectoron “úrrá lesz a káosz”, és a címadó Holdlovaggá válik, és mindezt úgy, hogy közben egy fürdőszobában eszméletlenre ver valami szörnyfélét. De a trailer azt is megerősítette, ami néhány napja szivárgott ki, mégpedig hogy március 30-án tűzik műsorra a sorozatot a Disney+ képernyőjén.

https://youtu.be/x7Krla_UxRg

Az előzetes mellett a stúdió egy vadonatúj posztert is kiadott a sorozathoz, amin a Holdlovag karját és kedvenc fegyverét – a Hold alakú, Crescent Darts néven ismert shurikeneket – mutatja közelről.

A Marvel Studios várva várt sorozatában Oscar Isaac (X-Men: Apokalipszis; Star Wars: Az ébredő Erő) játssza a címszerepet, akit kezdetben egy ajándékbolt alkalmazottjaként ismerünk meg Steven Grant néven, és akit hirtelen ájulások és egy másik élet emlékei gyötörnek. Amikor végül kiderül, hogy disszociatív identitászavarban szenved, és kénytelen egy testet megosztani a vagány zsoldossal, Marc Spectorral, egy epikus küldetésen találja magát. Először is ki kell igazodnia a kettős identitászavarán, miközben egy halálos rejtélybe keveredik Egyiptom hatalmas istenei között.

A mellékszereplők között szerepel a 4x Oscar-díjra jelölt Ethan Hawke (Kiképzés; Fekete telefon) Arthur Harrow szerepében és May Calamawy (Ramy; A hosszú út hazafelé) egy egyelőre rejtélyt övezi karakter szerepében.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.