Főoldal Játékok Nagy szerepe lesz az időjárásnak az új Battlefield részben?
Játékok

Nagy szerepe lesz az időjárásnak az új Battlefield részben?

Szinte biztosan meg fogja változtatni a meccsek kimenetelét a természeti viszonyok változása.

159

Szinte már senkit sem ér meglepetésként az új híreket hallva, hogy az ősz egyik legnagyobb dobása mindenképpen az új Battlefield játék lesz. Fejlesztgetik, reszelgetik már egy ideje és az elmondások alapján nagyon szépen is halad a munka, hiszen a hivatalos kommunikáció szerint a lehető legjobb állapotban van az őszi rajtra. Nem egyedül a DICE hívja életre, hiszen több másik stúdió is besegít a gyorsabb munkába.

A legújabb híresztelések szerint bőven ki is lesz használva a már régebben megtárgyalt pusztíthatóság. A megbízható Tom Henderson most azzal huzakodott elő, hogy nem csak a gránátok és robbanások tudják alakítani a pályát a játék során, hanem az időjárási elemekre is nagy feladat hárul ilyen tekintetben. A pletyka szerint több fajta természeti katasztrófa sújthatja majd a különböző harctereket, így változtatva annak milyenségét, taktikáját és sokszor még kimenetelét is.

A tweetben láthatóak voltak továbbá képek különböző ilyen eseményekről, amelyek arra engedtek következtetni, hogy találkozunk majd tornádóval, földrengéssel, láva kitöréssel és még tsunamikkal is. Egyre jobb híreket hallani manapság a játék felől, ha így haladunk elég nagy esélye van arra is, hogy az év alkotása címért is versenybe szálljon majd. Nyáron szinte biztosan többet láthatunk felőle és valamikor az ősz folyamán meg is fog érkezni.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Mass Effect
Játékok

Az Androméda-galaxisban játszódhat a következő Mass Effect

Az előző játék helyszínére térhetünk vissza az eredeti trilógia szereplőivel.

Xbox Inworld AI
Játékok

Mesterséges intelligenciával könnyítené az Xbox a játékfejlesztést

A Microsoft új partneri megállapodásával új mesterséges intelligencia eszközöket használhatnak az Xbox...