Főoldal Sorozatok A Netflix Daredevil sorozatának kaszkadőre bírálja a Disney+ döntéseit: „Nagy hiba”
Sorozatok

A Netflix Daredevil sorozatának kaszkadőre bírálja a Disney+ döntéseit: „Nagy hiba”

Vajon tényleg egy lightosabb Fenegyereket kapunk? Közel sem olyan biztos!

10
Daredevil

A Marvel Studios végre visszahozta Charlie Cox-ot Matt Murdock szerepében a Pókember: Nincs hazaút eseményei során. Ez a szerep csak egy cameo volt, a karakter sokkal nagyobb szerepben tűnt fel az Amazon: Ügyvéd című sorozatban. Bár ezt a visszatérést sokan tapssal fogadták, a kritikusok jó része kiakadt, mivel a karakter megváltozott a Netflix változatához képest.

Chris Brewster, aki Charlie Cox kaszkadőre volt a Netflix saját gyártású Daredevil című sorozatában, most erősen kritizálta a Disney+ döntéseit a jövőre debütáló Daredevil: Born Again kapcsán.

Úgy gondolom, hogy most, hogy az MCU átvette a karaktert, azt hiszem, nagyon-nagyon bántják. Ha megnézed az Amazont, rajzfilmet csináltak a Fenegyekből. Az egész animált, és rosszul néz ki.

Chris Brewster

Hiába tér vissza Charlie Cox Fenegyereke és Vincent D’Onofrio Vezérje a sorozotban, a Marvel Studios megjegyezte, hogy teljesen más lesz az új széria és a karakter az eredeti Netflixes verzióhoz képest. Úgy tűnik, hogy a felélesztett sorozat több karaktert nem hoz vissza a sorozatból és Chris Brewster szerint további kulcsfontosságú stábtagok hiányoznak.

Tényleg nem akarják, hogy olyan legyen mint a Netflixes Daredevil. Vagyis senki sem tér vissza, aki az eredeti sorozaton dolgozott. Kivéve azt a pár színészt akit visszahoztak. Úgy értem, volt néhány igazán, igazán csodálatos ember akik dolgoztak a műsoron és ők tovább növelték a varázsát (a sorozatnak). Szerintem a Marvel nagy hibát követ el, de mit tudsz tenni? Változtatni már túl késő. A Marvel mindenkinek azt mondta, aki ezen a műsoron dolgozik, hogy nem akarja, hogy a Born Again úgy nézzen ki, mint a Netflix Daredevil sorozata. Bízz bennem, nem csak dolgoztam a sorozaton, de az egyik legnagyobb rajongója voltam.

Chris Brewster

Brewster ezután kifejezte szeretetét az eredeti sorozat iránt, és a „Marvel valaha volt legjobb streaming műsorának” nevezte, ami mindössze három évadot élt meg a streamingóriásnál.

Szerintem a Netflixes Daredevil egy remekmű volt. Szerintem a casting tökéletes volt, minden showrunner, minden ember, aki a sorozaton dolgozott, zseniális volt. Hihetetlen élmény volt és az én véleményem szerint illetve amiben a legtöbb ember egyetért, ez volt a Marvel valaha volt legjobb streaming műsora. Úgy gondolom, hogy Charlie és Vincent zseniálisak voltak és mindenki aki ezen a sorozaton dolgozott.

A Daredevil: Born Again elvileg 2024 tavaszán debütálhat a Disney+ felületén, de a forgatás jelenleg szünetel a jelenleg zajló forgatókönyvírói sztrájk miatt.

Daredevil: Born Again
Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?

The Last of Us Part II
Sorozatok

A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?

Újabb pletykát olvashatunk Abby szereposztásáról, ezúttal korunk egyik legnagyobb színésznőjével hozták össze.

Ahsoka Marrok
BREAKINGSorozatok

Az Ahsoka 4. epizódja leleplezte Marrok személyazonosságát

Az Ahsoka 4. epizódja véget vetett a spekulációknak Marrok eredetéről.

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A SAG-AFTRA engedélyével folytatódik a The Walking Dead: Daryl Dixon forgatása

A The Walking Dead: Daryl Dixon bemutatójára ősszel kerül sor, de már...