Főoldal Sorozatok A Netflix Daredevil sorozatának kaszkadőre bírálja a Disney+ döntéseit: „Nagy hiba”
Sorozatok

A Netflix Daredevil sorozatának kaszkadőre bírálja a Disney+ döntéseit: „Nagy hiba”

Vajon tényleg egy lightosabb Fenegyereket kapunk? Közel sem olyan biztos!

115
Daredevil
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios végre visszahozta Charlie Cox-ot Matt Murdock szerepében a Pókember: Nincs hazaút eseményei során. Ez a szerep csak egy cameo volt, a karakter sokkal nagyobb szerepben tűnt fel az Amazon: Ügyvéd című sorozatban. Bár ezt a visszatérést sokan tapssal fogadták, a kritikusok jó része kiakadt, mivel a karakter megváltozott a Netflix változatához képest.

Chris Brewster, aki Charlie Cox kaszkadőre volt a Netflix saját gyártású Daredevil című sorozatában, most erősen kritizálta a Disney+ döntéseit a jövőre debütáló Daredevil: Born Again kapcsán.

Úgy gondolom, hogy most, hogy az MCU átvette a karaktert, azt hiszem, nagyon-nagyon bántják. Ha megnézed az Amazont, rajzfilmet csináltak a Fenegyekből. Az egész animált, és rosszul néz ki.

Chris Brewster

Hiába tér vissza Charlie Cox Fenegyereke és Vincent D’Onofrio Vezérje a sorozotban, a Marvel Studios megjegyezte, hogy teljesen más lesz az új széria és a karakter az eredeti Netflixes verzióhoz képest. Úgy tűnik, hogy a felélesztett sorozat több karaktert nem hoz vissza a sorozatból és Chris Brewster szerint további kulcsfontosságú stábtagok hiányoznak.

Tényleg nem akarják, hogy olyan legyen mint a Netflixes Daredevil. Vagyis senki sem tér vissza, aki az eredeti sorozaton dolgozott. Kivéve azt a pár színészt akit visszahoztak. Úgy értem, volt néhány igazán, igazán csodálatos ember akik dolgoztak a műsoron és ők tovább növelték a varázsát (a sorozatnak). Szerintem a Marvel nagy hibát követ el, de mit tudsz tenni? Változtatni már túl késő. A Marvel mindenkinek azt mondta, aki ezen a műsoron dolgozik, hogy nem akarja, hogy a Born Again úgy nézzen ki, mint a Netflix Daredevil sorozata. Bízz bennem, nem csak dolgoztam a sorozaton, de az egyik legnagyobb rajongója voltam.

Chris Brewster

Brewster ezután kifejezte szeretetét az eredeti sorozat iránt, és a „Marvel valaha volt legjobb streaming műsorának” nevezte, ami mindössze három évadot élt meg a streamingóriásnál.

Szerintem a Netflixes Daredevil egy remekmű volt. Szerintem a casting tökéletes volt, minden showrunner, minden ember, aki a sorozaton dolgozott, zseniális volt. Hihetetlen élmény volt és az én véleményem szerint illetve amiben a legtöbb ember egyetért, ez volt a Marvel valaha volt legjobb streaming műsora. Úgy gondolom, hogy Charlie és Vincent zseniálisak voltak és mindenki aki ezen a sorozaton dolgozott.

A Daredevil: Born Again elvileg 2024 tavaszán debütálhat a Disney+ felületén, de a forgatás jelenleg szünetel a jelenleg zajló forgatókönyvírói sztrájk miatt.

Daredevil: Born Again
Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: The Acolyte
Sorozatok

Kiszivárogtatták a The Acolyte pontos megjelenési időpontját

Az utóbbi évek legjobban várt sorozata a The Acolyte.

Oscar
Filmek

A Disney+ élőben közvetíti a 96. Oscar-díjátadót

Nem maradunk le a 96. Oscar-díjról, a Disney+ élőben adja itthon.