Wide Screen
Image default
Filmek

Mystique, az X-Men bombázója egyedi filmet kaphat

Sokat ment a találgatás, hogy Jennifer Lawrence lezárja-e az X-Men korszakot, s tovább áll. Legutóbb a színész is megerősítette, hogy szívesen maradna további filmekre is.

Sokat ment a találgatás, hogy Jennifer Lawrence lezárja-e az X-Men korszakot, s tovább áll. Legutóbb a színész is megerősítette, hogy szívesen maradna további filmekre is.

A 20th Century Foxnak nem hozott sokat, legalábbis annyit nem, mint amennyit szerettek volna az X-Men: Apokalipszisért kapni. A film világ minden pontján, köztük nálunk is eléggé leszerepelt. A nézők menekülnek a mozikból, ha meghallják az Apokalipszis szót. De nem adja fel a stúdió. Bryan Singer biztos, hogy marad a stúdiónál, de a folytatásban nem rendezői szerepben, hanem producerként tér vissza.

Bryan Singer interjújában elejtett egy gondolatot arról a filmről, melyben Jennifer Lawrence, mint Mystique kapná a főszerepet. Az Apokalipszisben is érezhető volt már, hogy a színésznek többet szántak, mint a korábbi filmekben. Most a rendező, producer filmet szeretne az új hollywoodi sztárnak. Eddig nem sokat láthattuk Ravent szerepelni, mindig csak másodszereplő volt, főleg Magneto mellett. Kérdéses tehát, hogy egy saját filmhez mit szólna Lawrence kisasszony. Az Éhezők viadalában bizonyított már, így nem lenne nagy feladat egy X-Men film sztárjának lenni. Reméljük, hogy megvalósul a film!

Még több a témában...

Olivia Munn visszaemlékezett Bryan Singer furcsa viselkedésére az X-Men: Apokalipszis forgatásán

Kévés Bence Mihály

Az éhezők viadala előzményfilmjén dolgozik az eredeti kreatív csapat

Kévés Bence Mihály

FEJTÁGÍTÓ: Az X-Menek biztosak benne, hogy Skarlát boszorkány maga az Ördög

Kiss Zita

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat