Wide Screen
Image default
Filmek

Mystique, az X-Men bombázója egyedi filmet kaphat

Sokat ment a találgatás, hogy Jennifer Lawrence lezárja-e az X-Men korszakot, s tovább áll. Legutóbb a színész is megerősítette, hogy szívesen maradna további filmekre is.

A 20th Century Foxnak nem hozott sokat, legalábbis annyit nem, mint amennyit szerettek volna az X-Men: Apokalipszisért kapni. A film világ minden pontján, köztük nálunk is eléggé leszerepelt. A nézők menekülnek a mozikból, ha meghallják az Apokalipszis szót. De nem adja fel a stúdió. Bryan Singer biztos, hogy marad a stúdiónál, de a folytatásban nem rendezői szerepben, hanem producerként tér vissza.

Bryan Singer interjújában elejtett egy gondolatot arról a filmről, melyben Jennifer Lawrence, mint Mystique kapná a főszerepet. Az Apokalipszisben is érezhető volt már, hogy a színésznek többet szántak, mint a korábbi filmekben. Most a rendező, producer filmet szeretne az új hollywoodi sztárnak. Eddig nem sokat láthattuk Ravent szerepelni, mindig csak másodszereplő volt, főleg Magneto mellett. Kérdéses tehát, hogy egy saját filmhez mit szólna Lawrence kisasszony. Az Éhezők viadalában bizonyított már, így nem lenne nagy feladat egy X-Men film sztárjának lenni. Reméljük, hogy megvalósul a film!

Még több a témában...

Elképesztően látványos új képkockák az Utazók című sci-fihez

Kévés Bence Mihály

FRISSÍTVE! Megérkezett a Passengers első előzetese!

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Utazók

Orosz Ferenc

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább