Mysterio Pókember szövetségese lesz a Pókember: Idegenben

Jake Gyllenhaal arról beszélt, hogy Mysterio karaktere nem egy tipikus rossz karakter lesz a Pókember: Idegenben, hanem a falmászó szövetségese.

Jake Gyllenhaal arról beszélt, hogy Mysterio karaktere nem egy tipikus rossz karakter lesz a Pókember: Idegenben, hanem a falmászó szövetségese.

A Sony Pictures még mindig visszatartja a Pókember: Idegenben első előzetesét, miközben már a Comic-Con Experience expón bemutatták pár hete a rajongóknak, de úgy tűnik, hogy a világnak picit még várnia kell az első kedvcsinálóra. A helyszíni beszámolók az esemény után elárulták, hogy a bemutatott trailerben Pókember és Mysterio is szerepet kapott, sőt, a két karakter közös erővel száll szembe egy titokzatos ellenféllel, aki talán Hydro-Man lesz – derült ki a CCXP-én levetített előzetesből.

A képregényekkel ellentétben, ahol Mysterio a klasszikus Pókember nemezist játssza, a filmben szövetségesek lesznek, de sok rajongó arra számít, hogy látunk majd párharcot közöttük is, még ha nem is a Pókember: Hazatérés folytatásában. Mit is jelent ez a hipotézis a két karakter között? Jake Gyllenhaal az Omelete kérdéseire válaszolt a brazíliai rendezvényen.

Olyan fenyegetések sújtják a világot, mint a Természetfelettiek. Természetfeletti teremtmények, akárcsak Mysterio, aki ismeri a Természetfelettieket, és aki meg akar győződni arról, hogy a világ biztonságban van tőlük, így Nick Fury Mysterio segítségét kéri, mert ő az egyetlen, aki megállíthatja őket. A barátságos és közkedvelt Pókember egy csapatban Mysterióval. de sajnos ezúttal több kell annál, mint egy barátságos és közkedvelt Pókember.

Nehéz elhinni, hogy Pókember és Mysterio örökké barátok lesznek, s nem fognak összetűzésbe kerülni egymással a Marvel Moziverzumban, de jelen állás szerint erre még várnunk kell, mert a Pókember: Idegenben valódi gonosztevőjét homály fedi – legalábbis csak találgatunk, amíg nem kapunk hivatalos szinopszist és előzetest. Hogy valóban Hydro-Man lesz-e a Pókember ellenfele, amire Tom Holland is célzott egy korábbi videóban.

A Pókember: Idegenben bemutatója 2019. július 4-én lesz, és aminek sztorija rögtön a Bosszúállók: Végjáték után veszi fel a fonalat.

Total
1
Shares
Previous Article
Thanos

A Megtizedelés milyen hatással lesz Thanosra és az univerzumra a Bosszúállók: Végjátékban

Next Article

Akár így is kinézhetett volna Áspis Száj a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!