Wide Screen
Image default
Filmek

Mutatjuk, milyen lesz Thanos a Bosszúállók: Végjátékban

Úgy tűnik, hogy Thanos még nem végzett a Bosszúállókkal, hiszen a legújabb képen teljes harci díszben látható az Őrült Titán.

Az Empire Magazine egyik közelgő borítója szivárgott ki idő előtt, amin Josh Brolin karakterét, azaz Thanost figyelhetjük meg, aki a Bosszúállók: Végtelen háború után sokkal robusztusabb megjelenést kap a várva várt folytatásban. Hiszen ismét páncélban látjuk a karaktert. Ugyan a karakter a Végtelen háború elején megszabadult páncéljától, ám úgy tűnik, hogy a folytatásban nagy szüksége lesz rá. Megfigyelhető, hogy a Végtelen Kesztyűt a Végtelen Kövekkel továbbra is a bal kezén viseli, amiről olyan elméletek születtek, hogy esetleg a Megtizedelés után ráolvadt a karakter kezére.

A képet látva felmerül bennünk a kérdés, hogy Thanosnak miért van szüksége teljes páncélra, hiszen a hat elemi kristály erejét továbbra is használhatja, ezzel pedig az univerzum egyik legerősebb karakterévé válik. Nos, csak találgatni tudunk, de elképzelhető, hogy ugyan a Végtelen Kesztyűt viseli, azonban a Végtelen Kövek erejét nem tudja már kihasználni, hiszen megrongálódott a fegyver.

A héten bemutatott legújabb előzetes csak a kezdet volt, hiszen a következő hat hétben a film bemutatójáig számtalan reklámanyag lát majd napvilágot, köztük új tévészpotokat is kaptunk, illetve a legnagyobb magazinok borítóin feszítenek majd a karakterek. A kiszivárgott Empire borító után egy festményt is kaptunk, amit Vincent McIndoe festett Thanos győzelméről. Az Őrült Titán a film végén megpihent azon a bolygón, amit Joe és Anthony Russo csak Titán II-nek hívtak, de akár A Kert címet is adhatjuk a képnek.

A filmhez bemutatott legfrissebb poszter:

Bosszúállók: Végjáték

Hivatalos szinopszis a Marvel Moziverzum huszonkettedik részéhez:

Romokban a Föld. Miután a Végtelen Kövek ereje eltörölte az univerzum populációjának felét, Thanos kikiáltja magát az univerzum teljhatalmú uralkodójává, reményvesztetten hagyva a Bosszúállókat.

Az Őrült Titán célja, hogy tovább terjessze zsarnokságát – hacsak meg nem állítják. Mivel idejük nincs gyászolni, Fekete Özvegy, Thor, Amerika Kapitány és Bruce Banner muszáj, hogy rugalmas maradjon, s összehívja a még életben maradt szövetségeseiket – és szükségük van Marvel Kapitány szolgálataira is.

Együttes erővel, le kell győzzék Thanost és vissza kell hozniuk eltűnt szeretteiket, vagy reménytelenül kell élniük továbbra is.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

A Marvel Bosszúállói megérkeztek Roxfortba

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige szerint szó sincs R-besorolású Fekete Özvegy-filmről

Megerősítették, hogy mikor érkezik a Bosszúállók 4. előzetese?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon