Wide Screen
Image default
Filmek

Mutatjuk a Bosszúállók: Végtelen háború egyik kivágott jelenetét

3 nap, mindösszesen ennyi van hátra, hogy otthonunkba beköltözzenek a Bosszúállók, ugyanis július 31-én jelenik meg a Bosszúállók: Végtelen háború digitális kiadásban.

A Bosszúállók 3. lemezes, azaz DVD és BD kiadásra augusztus első feléig várnunk kell, de digitális formában már jövő héten, július 31-én megjelenik a film, így bárki újranézheti a Marvel Moziverzum ékkövét saját otthonában. Most azonban az Enteratainment Weeklynek köszönhetően megkaptuk a négy kivágott jelenet egyikét.

A lap tetején található videóban az Őrzők hajóján, a Milanón vagyunk, ahol Űrlord (Chris Pratt) és Drax (Dave Bautista) folytat diskurzust arról, hogy mi siklott félre a Tudástérben akció közben. A nagy szópárbaj közepette egyszer csak Mantis (Pom Klementieff) a sárgán villódzó műszerre lesz figyelmes, ami titkosított üzenete fogad Nebullától (Karen Gillan), aki Thanos (Josh Brolin) ördögi tervéről és Gamora tartózkodásáról értesíti a csapatot.

És ha nem láttátok volna elégszer a Végtelen háború előzetesét, akkor a videó végén megnézhetitek újra, egy bővített és új vágásban. Már csak azért is érdemes lesz megvásárolni a Végtelen háborút, merthogy közel 10 perc kivágott tartalmat és ezenfelül számos kulisszák mögötti videót és narrációt kapunk a pénzünkért.

Az alábbi kivágott jeleneteket tartalmazza a kiadás:

  • Happy Hogan, a mindent tudó (1:23 perc): A jelenetben Tony Stark (Robert Downey Jr.) és Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) vitatkoznak az esküvő részleteiről, amikor felbukkan Happy (Jon Favreau)
  • Az Elme Kő utáni vadászat (1:24 perc): Wanda (Elizabeth Olsen) és Vízió (Paul Bettany) menekülését látjuk bővített kiadásban a Fekete Rend tagjai elől
  • A Galaxis Őrzői megtörtek (3:20 perc): Űrlord és Drax civakodását látjuk a Milano fedélzetén, miután kudarcot vallottak a Tudástérben és Thanos magával vitte Gamorát
  • Apák útja (4 perc): Thanos egy gyerekkori történettel szembesíti Gamorát, miután lánya hazudott neki a Lélek kő hollétéről

Még több a témában...

KRITIKA: A galaxis őrzői

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Amerika kapitány: A tél katonája

Orosz Ferenc

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat