Moziplakát fesztivál a Mozishopnál

Mindig is szerettél volna eredeti mozis plakátokat szerezni, de eddig nem jutottál hozzá?

Mindig is szerettél volna eredeti mozis plakátokat szerezni, de eddig nem jutottál hozzá?

Akkor eljött a Te időd, ugyanis a MoziShop áruházban 2018. február 21. és február 23. között Plakát fesztivált rendeznek! Közel 100 moziplakát közül válogathattok, amiket most akár 30%-os kedvezménnyel is be tudtok szerezni.

A Plakát fesztivál kiemelt ajánlatában három plakát vásárlása esetén már garantált ajándékot biztosít a MoziShop. A február 15-től hihetetlen sikerrel futó Fekete Párduc mozis poharat (topperrel együtt) kapnak a legalább három plakátot vásárlók, akik pedig minimum 5 plakátot rendelnek, azok a Fekete Párduc mozis pohár mellé még egy Fekete Párduc dombornyomott popcorn vödröt is kapnak ajándékba a Mozishop-tól.

Érdemes tehát böngészni a kínálatot, hiszen a közelmúlt sikerei, mint a Star Wars: Az utolsó Jedik, Az Igazság Ligája, a Thor, vagy A galaxis őrzői vol. 2 plakátok mellett régebbi sikerek, mint a Zsivány Egyes, a Bosszúállók, az Amerika Kapitány: Polgárháború, vagy olyan klasszikusok, mint A hobbit, A Gyűrűk Ura, a Terminator, vagy a Vissza a jövőbe plakátjai válogathatnak.

A MoziShop Plakát fesztivál 2018. február 23-ig, illetve a készlet erejéig tart.

Total
0
Shares
Previous Article

[MEGERŐSÍTVE] Az Aquaman-film picit átírja a képregénysztorit

Next Article

Danny Boylet szemelték ki a James Bond 25 rendezésére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!