x
Filmek

[MEGERŐSÍTVE] Az Aquaman-film picit átírja a képregénysztorit

A hétvégén egy egészen érdekes hír jelent meg, miszerint Mera és Nereus karakterek közti kapcsolat eltér majd a képregényektől.

[MEGERŐSÍTVE] Az Aquaman-film picit átírja a képregénysztorit
  • Publishedfebruár 21, 2018

A hétvégén egy egészen érdekes hír jelent meg, miszerint Mera és Nereus karakterek közti kapcsolat eltér majd a képregényektől.

Hétvégén szárnyra kaptak az első pletykák, hogy talán a decemberben érkező Aquaman megmásítja majd Mera (Amber Heard) és Nereus (Dolph Lundgren) kapcsolatát, hiszen a képregényekben ők szerelmespárt is alkottak, ellenben a filmben apja-lánya kapcsolat lehet a két karakter között. Ezt akkor még erős pletykaként kezeltük, azonban kedden megerősítették, hogy valóban igaz a pletyka.

A hír elsőként az Aquaman első számú rajongói oldalán, az Aquaman Shrine portálon lehetett olvasni, később pedig Dolph Lundgren színész adott interjút a Las Vegas Review-Journalnek, ahol megerősített az apró módosítást:

Jó, hogy király vagyok. Alapvetően megpróbálom fenntartani a békét Amber Heard-del, aki a lányomat játssza a filmben. Megpróbál meggyőzni engem arról, hogy csatlakozzam a helyes oldalhoz. Aztán ott van Nicole Kidman, mint Aquaman édesanyja, akik megpróbálják elkerülni a háborút a felszíni lakosok és az atlantisziak között.

Felmerül azért a kérdés, hogy mit értett Lundgren a „helyes oldal” alatt, és vajon kik lehetnek az ellenfél csapatában? Esetleg Patrick Wilson karaktere, Ocean Master mindenáron azon lesz, hogy a felszíni békés embereket Atlantisz ellen fordítsa? Azt már tudjuk, hogy egy darabig nem kapunk előzetest a filmhez, de nem lennénk meglepve azon sem, ha a nyári Comic-Conig hallgatnának a filmről.

Az Aquaman országos bemutatója 2018. december 20-án lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.