Főoldal Filmek [MEGERŐSÍTVE] Az Aquaman-film picit átírja a képregénysztorit
Filmek

[MEGERŐSÍTVE] Az Aquaman-film picit átírja a képregénysztorit

A hétvégén egy egészen érdekes hír jelent meg, miszerint Mera és Nereus karakterek közti kapcsolat eltér majd a képregényektől.

735

A hétvégén egy egészen érdekes hír jelent meg, miszerint Mera és Nereus karakterek közti kapcsolat eltér majd a képregényektől.

Hétvégén szárnyra kaptak az első pletykák, hogy talán a decemberben érkező Aquaman megmásítja majd Mera (Amber Heard) és Nereus (Dolph Lundgren) kapcsolatát, hiszen a képregényekben ők szerelmespárt is alkottak, ellenben a filmben apja-lánya kapcsolat lehet a két karakter között. Ezt akkor még erős pletykaként kezeltük, azonban kedden megerősítették, hogy valóban igaz a pletyka.

A hír elsőként az Aquaman első számú rajongói oldalán, az Aquaman Shrine portálon lehetett olvasni, később pedig Dolph Lundgren színész adott interjút a Las Vegas Review-Journalnek, ahol megerősített az apró módosítást:

Jó, hogy király vagyok. Alapvetően megpróbálom fenntartani a békét Amber Heard-del, aki a lányomat játssza a filmben. Megpróbál meggyőzni engem arról, hogy csatlakozzam a helyes oldalhoz. Aztán ott van Nicole Kidman, mint Aquaman édesanyja, akik megpróbálják elkerülni a háborút a felszíni lakosok és az atlantisziak között.

Felmerül azért a kérdés, hogy mit értett Lundgren a „helyes oldal” alatt, és vajon kik lehetnek az ellenfél csapatában? Esetleg Patrick Wilson karaktere, Ocean Master mindenáron azon lesz, hogy a felszíni békés embereket Atlantisz ellen fordítsa? Azt már tudjuk, hogy egy darabig nem kapunk előzetest a filmhez, de nem lennénk meglepve azon sem, ha a nyári Comic-Conig hallgatnának a filmről.

Az Aquaman országos bemutatója 2018. december 20-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.