Mozgolódás van a Metal Gear sorozat háza táján

Több hír is szól bizonyos újrakeverések elkészültéről a szériával kapcsolatosan.

Nem is olyan régen már beszéltünk egy picit hosszabban a Sony belsős ügyeivel kapcsolatosan, ugyanis elég sok minden történik manapság a japán óriás háza táján. Az egyik ilyen, hogy Jason Schreier szerint már készül a Naughty Dog műhelyében a The Last of Us első részének a teljesen újrakevert változata PS5 konzolokra. De ha minden igaz nem áll meg itt a remaster hullám.

A sikereiket látva a Sony, ha igazak a hírek, ráugrasztotta a Bluepoint Games-t egy Metal Gear remake elkészítésére. Ebben lehet a közölt hírek alapján a legnagyobb igazság, ugyanis azok a pletykák járnak, miszerint a Konami már nem annyira szeretne játékokat fejleszteni és kiadni, ezért a legendás sorozatainak jogait egyre-másra különböző kiadókhoz kölcsönzi. Ugyan még hivatalos megerősítést nem nyert az ügy, de ha minden igaz a Sony-val is aláírtak egy ilyen szerződést. 

KatharsisT osztotta meg azokat a híreket, miszerint nem csak ez, hanem több Metal Gear játék is készülőben van. Arra nem tért ki, hogy milyen fajta felújításokról beszélünk. Így simán lehet, hogy bizonyos címek csak egy nagyobb 4K-s frissítést kapnak és nem teljesen építik őket újra az alapjaiktól. Mindenesetre múlthéten a twitteren is elkezdett egy felhasználó különböző, a sorozathoz kapcsolódó híreket teaselni. Elég érdekes egybecsengés ez, szinte biztos, hogy nemsokára többet is hallhatunk erről a legendás szériáról.

Metal Gear Solid
Total
7
Shares
Previous Article
Joe Manganiello

A Marvel megkereste egy szereppel Joe Manganiellót, de ő egy tartalmasabb szerepre vágyott

Next Article

Ingyenes a Horizon Zero Dawn

Related Posts