Mozgás közben látható a Hyrule Warriors: Age of Calamity

A királyság jövője a tét.

Az internetes keretek között megrendezett Tokyo Game Show 2020 műsorán újra láthattuk a nemrég bejelentett új Nintendo fejlesztést, a Hyrule Warriors: Age of Calamity-t. A The Legend of Zelda: Breath of The Wild előzményéről két órán át beszélgettek a fejlesztők, és bő negyed órányi gameplay felvételt is mutattak nekünk.

A játék látottak alapján sokkal inkább hajaz a The Breath of The Wild-ra, mint azt korábban gondolhattuk, így azoknak is kedvére való lehet, akik nem szívlelik a Dynasty Warriors széria alapelemeit. A látványvilág szintén a 2017-es klasszikus stílusát idézi, a hangulat pedig a javában zajló háború miatt végig feszült marad. A felfedett néhány percben a főhős mellett Impa, Zelda hercegnő hűséges őrzője is feltűnik, mindkettejük harcstílusát megfigyelhetjük a felvételeken. A TGS csatornája a teljes kerekasztal-beszélgetést elérhetővé tette, rajongóknak az egész anyag ajánlott, azonban ha csak a játékmenetet tartalmazó részre vagytok kíváncsiak, 1 óra 13 perchez szükséges tekerni.

Az esemény apropóján a Nintendo hivatalos csatornáján egy új előzetes is feltűnt, ami a Champions Unite! címet viseli. Itt a Hyrule védelmére felesküdő sereg gyülekező tagjait vehetjük szemügyre, akik között a legendás előd minden ikonikus karaktere feltűnik.

A Hyrule Warriors: Age of Calamity megjelenése nincs is olyan messze, ugyanis november 20-án már kardot is ránthatunk a királyság védelmében, kizárólag Nintendo Switch platformon.

Total
0
Shares
Previous Article

Kaptunk is Resident Evil Village játékmenetet, meg nem is

Next Article

TESZT: Super Mario 3D All-Stars

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!