Főoldal BREAKING Mozgás közben is látható végre a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
BREAKINGJátékok

Mozgás közben is látható végre a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

A Metal Gear Solid 3 remake változatából végre gameplayt is láthattunk.

803
Metal Gear Solid Delta Snake Eater
Forrás: Gematsu

Október 25-én tartották az Xbox Partner Preview showt. Az alig fél órás műsorban sorra mutatkoztak meg a Microsoft külső partnerei, akik az Xbox konzolra is fejlesztenek videójátékot. Többek között a Konami is részt vett és egy gameplay videót mutattak a készülő Metal Gear Solid Delta: Snake Eater c. játékból.

Hideo Kojima kultikus videójáték sorozata, a Metal Gear még a 80-as években indult útjára és alapjaiban határozta meg a külső nézetes lopakodós játékok műfaját, amelyet később a Ubisoft tökéletesített a Splinter Cell szériával. Az ezredfordulón már az akciódúsabb Metal Gear Solid sorozat futott, a Konami pedig úgy döntött, hogy a harmadik részt, a Metal Gear Solid 3: Snake Eater játéknak elkészítik a remake változatát. Ez a játék még 2004-ben jelent még PlayStation 2-re és Nintendo 3DS konzolokra. Az új változat címe Metal Gear Solid Delta: Snake Eater lesz és PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül. A Konami fejlesztői az Epic Games legújabb Unreal Engine 5 grafikus motorra alkotja újra a szoftvert.

Az új játékot még májusban leplezték le, akkor csak egy nagyon rövid CGI ízelítőt kaptunk, ám most végre a játékmenetbe is betekinthettünk. A másfél perces gameplay videóban láthatjuk mozgás közben a főszereplő Naked Snake CIA ügynököt akció közben. A szoftver szinte egy teljesen új játék képét mutatja, amely nagyon szépen néz ki az Unreal 5 motorján. A történet egy fiktív 1964-ben játszódik, Snake a FOX nevű különleges alakulat tagja, akinek meg kell mentenie egy orosz rakétatudóst és szabotálnia kell a Shagohodot, egy szovjet nukleáris szuperfegyvert. Eközben a hidegháborús feszültségek közepette meg kell tisztítania országát a szovjet gyanútól, és szembesülnie kell egykori mentorával, a Főnökkel, aki átállt az ő oldalukra. Metal Gear Solid Delta: Snake Eater pontos megjelenési dátuma még nem ismert, de várhatóan jövőre érkezik.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.