Wide Screen
Image default
Filmek

Mordály is megmutatta új fegyverét a Bosszúállók: Végtelen háborúból

A Marvel felgyorsította a Végtelen háború marketingjét, mert egyre több „játékszerre” derül fény az új rajzoknak hála.

És igen, a pénteki Hadigép után ma is kaptunk új anyagot a Bosszúállók harmadik részéből. Miközben türelmesen várjuk a második előzetest, addig szépen lassan koncepciós rajzok segítségével bemutatják nekünk a film főszereplőit. Most éppen Mordály volt terítéken, ő kapott nagyobb figyelmet. De a képen látjuk még Pókembert az új szerkóban, Gamorát, Űrlordot, Doctor Stranget, Fekete Özvegyet, Vasember sem hiányozhat a képről, sőt, még Steve Rogers és Hulk sem maradt le.

Az Őrzőknek ez lesz az első közös filmjük a Bosszúállókkal, amikor vállvetve harcolhatnak az univerzum megmentéséért. A rajongók, de mi is nagyon reméljük, hogy a Marvel ezúttal odateszi magát, és nem hiába látjuk az Őrült Titánt a vásznon, hanem erejét is megmutatja a hősöknek. A Bosszúállókkal április 26-tól találkozhatunk a magyar mozikban.

Még több a témában...

Temérdek új reklámanyagot kaptunk a Bosszúállók: Végjáték mellé

Kévés Bence Mihály

Mark Ruffalo már megint elszólta magát, azúttal a Bosszúállók 4. címét

Kévés Bence Mihály

Stan Lee megerősítette a Fekete Özvegy-filmet

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább