Főoldal Filmek [PLETYKA] A Bosszúállók: Végtelen háború lehet a Marvel leghosszabb filmje
Filmek

[PLETYKA] A Bosszúállók: Végtelen háború lehet a Marvel leghosszabb filmje

Ha hihetünk a most napvilágot látott Végtelen háború játékidejének, akkor ez lesz a Marvel Moziverzum leghosszabb darabja.

792
Végtelen háború

Ha hihetünk a most napvilágot látott Végtelen háború játékidejének, akkor ez lesz a Marvel Moziverzum leghosszabb darabja.

A Bosszúállók: Végtelen háborúban nem mindennapi csatával kell számolni, ugyanis a tét nem kevesebb, mint az univerzum fennmaradása. A Bosszúállók soha ilyen erős ellenféllel nem harcoltak még, hiszen az univerzum egyik legerősebb antihőse, Thanos látogat el a Földre, hogy begyűjtse mind a hat Végtelen Követ, mellyel átveheti az irányítást az univerzum felett.

Az SM Cinema tett közzé információt a Bosszúállók harmadik részéről, azonfelül is a film hosszáról. A hírek szerint a film terjedelme 150 perc lesz, ami a Marvel leghosszabb darabját jelenti. Eddig a rekordot az Amerika kapitány: Polgárháború (147 perc) tartotta még 2016-ből.

AVENGERS: INFINITY WAR Runtime is Revealed as 2 HOURS AND 30 MINUTES Making it the longest MCU Movie!!!!! from r/marvelstudios

Természetesen ez nem hivatalos információ, és ha megnézzük az oldalt, akkor több nagy idei blockbustert is 150 percesre titulálnak. Elképzelhető, hogy ezek fals számok, és csak arra használják, hogy a mozik kalkulálni tudjanak a vetítési idővel.

Hamarosan megtudjuk, hogy hány perces lesz a csata, hiszen a Bosszúállók: Végtelen háború április 26-án érkezik a magyar mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események