Thanos Végtelen Kesztyű

A Bosszúállók: Végtelen háború egy új Marvel gonoszt is bemutat?

Egy hivatalos Marvel-termék leplezett le egy eddig ismeretlen új gonoszt a Fekete Rend tagjai mellett. Ki lehet ez a titokzatos gonosz?

Egy hivatalos Marvel-termék leplezett le egy eddig ismeretlen új gonoszt a Fekete Rend tagjai mellett. Ki lehet ez a titokzatos gonosz?

Alig pár hétre vagyunk a Végtelen háború premierjétől, amikor is még mindig nem sokat tudunk a filmről. Azt tudjuk, hogy Thanos, az Őrült Titán gyilkos seregével, a Fekete Renddel – akiket már bemutattunk nektek egy cikkben – érkezik a Földre, hogy összegyűjtse mint a hat Végtelen Követ, de a Marvel egyik új termékén egy másik titokzatos gonoszt is kiszúrtak. Egy bögrét kezdtek el promótálni, amelyen látható egy eddig ismeretlen karakter Thanos kedvenc harcosai között, a Fekete Rend tagjai között. A képen Ebony Maw és Proxima Midnight jól kivehető, de egy harmadik személy is felbukkant, aki bizony csöppet sem hasonlít Black Dwarfra. Ez a karakter valaki más lesz…

WHO IS THAT MYSTERY VILLIAN IN THE CONCEPT ART OF AVENGERS INFINITY WAR? ???

y.@.s.h s (@comicsfan13) által megosztott bejegyzés,

A képet egy Instagram-felhasználó tette közzé, aminek elején a sokat beszélt Végtelen Kesztyű kapott helyet. De ennél sokkal izgalmasabb a bögre hátoldala, ott ugyanis a Fekete Rend tagjait látjuk, illetve egy eddig titokban tartott karaktert. Nem tudunk erről a gazfickóról semmit, bár meglehetősen hasonlít Warbringhez, de azt teljes tanúbizonysággal nem merjük kijelenteni, hogy ő szerepelne a bögrén.

Warbringer antihőssel 2015-ben találkozhattak a képregények szerelmesei, tudniillik akkor mutatták be a Nova #29 számban. A gazfickó egy chitauri hadúr volt, de nem örvendett hosszú életnek, mert nem sokkal később meg is halt az All-New- All-Different Avengersben. Jó kérdés tehát, hogy őt látjuk-e a bögrén, vagy egy teljesen új gonosszal találják magukat szembe a Bosszúállók. Áprilisban kiderül, akkor mutatják be a Végtelen háborút.

Total
0
Shares
Previous Article

Mordály is megmutatta új fegyverét a Bosszúállók: Végtelen háborúból

Next Article
Tessa Thompson

Tessa Thompson szerint a Fekete Özvegy-film "annyira izgalmas"

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!