Mockingbird

Mockingbird is bemutatkozhat a Sólyomszem Disney+ sorozatában, de teljesen új színésznővel

Szereplőválogatást írtak ki Mockingbird szerepére.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

Az Adrianne Palicki által megformált Mockingbird karakter hamarosan visszatérhet a S.H.I.E.L.D. ügynökei után. Ha mindez igaz, akkor egy új szereposztással, mert a hírek szerint a Marvel Studios már keresi az új színésznőt a szerepre, aki majd életre keltheti a karaktert a Marvel Moziverzum berkein belül, a Sólyomszem Disney+ sorozatban.

A karaktert először a Netflix gyártású S.H.I.E.L.D. ügynökeiben mutatták be, és arra is voltak tervek, hogy önálló spin-off sorozatot kap, azonban a tervezés félbeszakadt, s Adrianne Palicki már soha sem tért vissza Mockingbird szerepében. Idővel okosabbak lettünk, mert a Marvel Studios keresztülhúzta a Netflix tervét, nem engedtek át bizonyos karaktereket, mert már javában a Marvel Moziverzum bővítésén dolgoztak televíziós sorozatokkal.

A FandomWire értesülései szerint a stúdió most azonban javában keresi Adrianne Palickli utódját, mert Mockingbird a Sólyomszem-sorozatban is szerepelni fog. Mindez azt jelenti, hogy a képregények után Clint Barton és Bobbie Morse végre a képernyőn is találkozik, bár nem túl valószínű, hogy romantikus kapcsolatukat feldolgozzák majd. Végül is Barton boldog házasságban él, három gyerek édesapja, így nem lenne sok értelme, ha Mockingbird megzavarná ezt a családi idillt.

Palicki nagyszerű volt Mockingbird szerepében, ezért is lehet meglepő, hogy Kevin Feige valaki másnak akarja adni a szerepet. A döntést nyilván azzal magyarázzák, hogy a Marvel Studios szeretné elválasztani egymástól a Disney+ és a Netflix gyártású sorozatokat. Bárki is kapja a szerepet, nagyon nehéz lesz bárki mást elképzelni Bobbi maszkja mögött.  

Total
3
Shares
Previous Article

Madame Masque lehet a Sólyomszem Disney+ sorozat egyik főellensége

Next Article

Előzetes mutatja be az Assassin's Creed Valhalla történetét

Related Posts