Wide Screen
Image default
Gamer

Mit mutathat a Bethesda az E3-on?

Idén is ott a helyünk Los Angelesben, hiszen elég sok mindent tudnak mutatni. De lássuk, hogy pontosan miket is?

Ahogy közeledik az a bizonyos dátum egyre több szakmabeli jelenti be, hogy részt fog venni az Electronic Entertainment Expo-n. Így tett a Bethesda is, amely 2015- ben rendezte az első saját showját. Idén van mit mutatniuk az biztos, lássuk azonban mivel próbálhatják meg a Fallout 76 által okozott hibát kijavítani!


Los Angeles-i idő szerint Június 9-én láthatjuk őket. Pontosan ugyan nem tudhatjuk mivel készülnek, de szinte biztosan hallhatunk a Wolfenstein Youngbloodról, a Doom Eternalról és a titokzatos Starfieldet is szemügyre vehetjük majd. Reményeink szerint lesz már valami apróság a The Elder Scrolls VI-ból is. Valószínűleg bejelentenek egy pár dolgot a Fallout 76-hoz is. A marketingesük eléggé ott van a szeren, hiszen a twitter posztban megjelölte a Walmart kanadai részlegét is, akik tavaly szinte minden bejelentést idő előtt elspoilereztek véletlenül.

Még több a témában...

Így fut majd a Rage 2

Héja Szabolcs

JÁTEKTESZT: Wolfenstein: Youngblood

Héja Szabolcs

Hivatalos: Jövőre érkezik a brutálisan erős Xbox konzol

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább