Wide Screen
Image default
Filmek

Mit láthatunk a Marvel Studios San Diego-i Comic-Con előadásán?

A nap egyik nagy híre, miszerint egy év után a Marvel visszatér a Comic-Con Hall H előadójába, ahol betekintést kapunk a következő fázisba.

Alig egy hónapra vagyunk a Pókember: Idegenben bemutatójától, ami utolsó rész lesz az Infinity Saga-ra keresztelt történetben, azonban hivatalosan nem jelentették még be, hogy mit hoz a következő fázis, mely alkotásokat látjuk a következő években, így ideje lenne tudatni a rajongókkal, s erre az egyik legjobb lehetőség a San Diego-i Comic-Con.

A Deadline számolt be elsőként a hírről, miszerint 2017 után a Marvel Studios visszatér a Comic-Conra, ahol sok érdekes dolgot megosztanak majd a rajongókkal. Kevin Feige a következő mondta a Fandago munkatárásnak:

Nos… sok mindenről szó esik majd, ha ott leszünk. Várjuk, hogy kijöjjön a Pókember: Idegenben, és most rövidesen elkezdjük felhúzni a függönyt, és beszélni a jövőről.

Kevin Feige

Nem tiszta, hogy mely alkotásokat fogják bemutatni júliusban, de nagy valószínűséggel Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-film itt fog hivatalosan először debütálni, továbbá a The Eternals, a Shang-Chi és talán még A galaxis őrzői vol. 3., illetve a Doctor Strange 2. részéről is szót ejtenek. Nagy valószínűséggel ezek az alkotások helyet kapnak a Marvel 4. fázisában, de a Marvel Kapitány 2., a Fekete Párduc 2. része is a következő években készülhet el.

Sok rajongó arra is kíváncsi lenne, hogy az X-Menek és a Fantasztikus Négyes szereplői mikor debütálnak majd a Marvel Moziverzumban miután a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, így jó eséllyel morzsákat erről is elcsíphetünk, mint ahogy a Disney+ streamingszolgáltatás leendő kínálatáról, a WandaVison- és a Loki-minisorozatokról.

Bosszúállók: Végjáték

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték újabb rekordot tudhat magáénak

Kévés Bence Mihály

[PLETYKA] Jövő héten leleplezik a Bosszúállók 4. címét?

Kévés Bence Mihály

A Végtelen háború legújabb promóciós rajza elárulta a Lélek Kő birtokosát?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább